restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

joi, 13 februarie 2014

Petitie on-line pentru salvarea Hotelului-restaurant ,,Carpati "din Calafat ! VOTEAZA SI TU !

 Pe site-ul international www.petitieonline.com a fost lansata Petitia-S.O.S Hotelul-restaurant ,,Carpati " din Calafat ! 

VOTEAZA AICI http://www.petitieonline.com/sos_hotelul-restaurant_carpati__din_calafat

Fostul Hotel-restaurant ,,Ionita Marincu" construit in perioada interbelica,ulterior redenumit ,,Palace" si la finalul sau existential ,, Carpati", situat la nici 30 m de faimosul Muzeu Marincu , ar putea reprezenta pentru Calafat principala atractie turistica ...asta, doar daca vom face cu totii front comun in aceasta petitie on-line adresata catre Primaria Calafat, Consiliul Local Calafat,Consiliul Judetean Dolj, Guvernul Romaniei, Parlamentul Romaniei, in care sa cerem exproprierea acestei cladiri de patrimoniu de la cei care o detin si au lasat-o intr-o paragina totala .
Aceasta varianta a exproprierii  se poate si este aplicata cu succes la Bucuresti de catre dl. Primar General Sorin Oprescu vis-a-vis de unele cladiri de patrimoniu care au fost neglijate de actualii proprietari .
Acest Hotel-restaurant ,, Carpati" ,candva bijuteria de referinta a Calafatului , care are la subsol si o frumoasa crama ar putea fi decorat la interior, dupa o renovare, cu fotografii tip canvas din istoria Calafatului interbelic , lucru care l-ar face extrem ,extrem de atractiv pentru turistii care vin in Calafat, dar mai ales pentru cei straini care practica turismul cu vase de croaziera pe Dunare si care in curand vor acosta in Portul acestui oras.
Haideti noi toti,cei care mai simtim un real respect pentru acele vremuri demult apuse, sa ne unim fortele pentru a salva si a readuce la viata cel mai frumos simbol al Calafatului !
VOTATI PETITIA ON-LINE si faceti-o cunoscuta pe Facebook !!!
DEMERSUL NOSTRU VA AJUNGE LA TOATE INSTITUTIILE STATULUI MENTIONATE MAI SUS !
DIN RESPECT PENTRU ISTORIA ORASULUI TRANDAFIRILOR ,CALAFAT, VOTEAZA, GESTUL FIECARUIA CONTEAZA !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu