restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

duminică, 9 februarie 2014

Presedintele PSD Dolj, dep. Claudiu MANDA : ,,Este clar că aceste alegeri nu vor fi privite de oameni doar din perspectiva europeană"

Prezent la o emisiune a postului local TV Oltenia, deputatul Claudiu Manda a declarat că alegerile europarlamentare sunt foarte importante pentru echipa de la Dolj, și că organizația județeană pe care o conduce își dorește un scor foarte bun.
Liderul social-democrat a mai spus că în cadrul Comitetului Executiv, care a avut loc joi, 6 februarie, lista cu candidații pentru scrutinul din 25 mai 2014 a fost votată cu unanimitate de voturi, fără nici
un scandal, sau alte discuții în contradictoriu, iar în urma evaluărilor, eurodeputatul Victor Boștinaru s-a plasat pe un loc eligibil.
”Tratăm alegerile europarlamentare cu toată seriozitatea, pentru că sunt foarte importante pentru noi. Am trecut de o primă etapă în Comitetul Executiv al PSD unde am votat lista cu candidații. Activitatea domnului Victor Boștinaru a fost evaluată, și-a făcut treaba la Bruxelles, motiv pentru care este pe listă pe un loc eligibil. În ceea ce privește relația domnului Victor Boștinaru cu PSD Dolj pot spune că cel puțin de când sunt eu președinte a fost un coechipier foarte bun”, a spus Claudiu Manda.
Preşedintele PSD Dolj a explicat și care sunt motivele pentru care se așteaptă ca la alegerile europarlamentare organizația județeană să scoată un scor foarte bun.
”Este clar că aceste alegeri nu vor fi privite de oameni doar din perspectiva europeană. Alegătorii se vor uita și la activitatea Primăriei Craiova, unde lucrurile evoluează foarte bine. Și pot da drept exemplu deszăpezirea și tonele de zăpadă cărate de pe străzile din Craiova în afara municipiului. Proiectul Craiova Capitală Culturală 2021 este unul care merge într-o direcție bună, cu evenimente de calitate. Anul aceste vor fi implementate o serie de alte proiecte, foarte importante pentru craioveni. Am discutat și cu președintele Consiliului Județean Dolj, domnul Ion Prioteasa. Avem la nivelul județului Dolj Masterplanul de deșeuri, care urmează să fie implementat. Masterplanul de apă s-a extins și în alte localități, care vor avea apă și canalizare. Vor continua proiectele pe bani europeni, vor veni și bani guvernamentali. Sunt foarte multe proiecte în localitățile din județul Dolj și în Craiova, iar asta ne face să credem că și scorul la alegerile europarlamentare va fi unul bun, pentru că așa cum spuneam oamenii vor vota și în funcție de percepția pe care o au față de activitatea guvernului, a parlamentarilor, a consiliului județean, și a primarilor noștrii”, a mai declarat președintele PSD Dolj Claudiu Manda.

Un comentariu:

  1. http://onlinereport.ro/care-este-cel-mai-frumos-oras-din-romania-categoria-sub-30-000-de-locuitori/#pd_a_7782241

    RăspundețiȘtergere