restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

vineri, 28 martie 2014

INCREDIBIL: Oferta de voluntariat din partea unui expert pentru reamenajarea peisagistica a Calafatului

Centrul Civic din Calafat
Fostul sef al departamentului ,,Spatii verzi " din Calafat in timpul celor doua mandate de primar ale d-lui
Petre Traistaru, inginerul agronom B. Parvulescu , intrigat de modul dezastruos in care a ajuns amenajarea peisagistica a orasului in ultimii ani, ne-a marturisit in exclusivitate ,disponibilitatea sa de a se oferii voluntar pentru a reface acest segment care in urma cu mai bine de 5 ani, facea din Calafat o perla a acestei parti a regiunii Oltenia, un eden de poveste luat ca referinta atat de turisti cat si de ingineri din alte primarii de orase mult mai mari decat Calafatul.
Acum, amenajarea peisagistica a urbei se rezuma doar la a planta cateva fire de flori si atat, parcurile lasate in paragina aratand cel mai clar neputinta si neprofesionalismul celor care ,,pastoresc" fara niciun merit spatiile verzi din municipiu.
Adevarul de Calafat face un apel la administratia actuala a Calafatului pentru a profita de expertiza exceptionala a unui inginer de talia d-lui Parvulescu care intr-o epoca unde totul se plateste , el isi ofera gratis din dragoste pentru orasul in care a ales sa isi petreaca anii de pensie , experienta acumulata in timp si dovedita ani la rand in materie de amenajare peisagistica.
Terminati odata cu chiciurile si lucrurile facute pe genunchi la bodega din colt ,fiindca orasul nu e mosia nimanui ci un bun comun, un habitat unde noi toti trebuie sa ne simtim bine si nu sa fim nevoiti sa suportam toate aiurelile in materie de ,,prost gust" pe care unii le viseaza noaptea si tin cu tot dinadinsul sa le puna in practica ziua .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu