restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

miercuri, 19 martie 2014

Miscare de adevarat maestru a Presedintelui PSD Dolj, dep. Claudiu Manda ! Deputatul Cosmin Enea, 3 consilieri judeţeni şi 12 primari de la PNL Dolj şi-au anunţat adeziunea la PSD !

PSD Dolj a luat dintr-o mişcare un deputat, 3 consilieri judeţeni şi 12 primari de la PNL. Cosmin
Enea, până azi secretarul organizaţiei judeţene a liberalilor, şi-a anunţat adeziunea la PSD. 

Claudiu Manda, Preşedintele PSD Dolj a anunţat azi cel mai spectaculos transfer politic din ultimii ani de pe scena politică doljeană, prezentându-l ca proaspăt membru al organizaţiei social democrate pe Cosmin Enea.

Enea a făcut parte timp de 14 ani din PNL Dolj, organizaţie în care ocupa funcţia de secretar general, şi este din 2012 deputat în Parlamentul României, unde a fost pe listele USL.

Alături de acesta şi-au anunţat trecerea de partea social-democraţilor şi 4 consilieri judeţeni şi 13 primari liberali, chiar dacă aceştia din urmă nu au făcut până acum gestul de a-şi da demisia din PNL, mutare care i-ar putea lăsa fără mandat.
Preşedintele Claudiu Manda a precizat de altfel că lista transfugilor din PNL ar putea fi completată pe viitor cu alte nume.

“Am  fost dezamăgiţi de decizia domnului Antonescu şi a PNL de a rupe USL, de a cndida din opoziţie şi de a abandona lupta anti-Băsescu, dar îi primim alături de noi pe toţi liberalii care vor să continue programul USL în baza căruia oamenii ne-au ales în 2012″, a declarat Manda.

La rândul său, deputatul Cosmin Enea a indicat ieşirea de la guvernare ca motiv al plecării din partid.

“Sunt prieten cu Claudiu Manda, dar nu prietenia cu el m-a adus aici. Am venit pentru că, de la o vreme încoace, oamenii mă întreabă peste tot de ce am rupt USL. Am fost săptămâna trecută la o întâlnire a PNL la Vâlcea, unde mai mulţi colegi se bucurau de cât de bine se descurcă PNL în opoziţie. Eu m-aş fi bucurat să se descurce bine la guvernare, pentru că rostul unui partid e să guverneze. Vin alături de mine o serie de consilieri judeţeni şi de primari, care reprezintă practic 100.000 de locuitori ai judeţului Dolj”, a spus deputatul Cosmin Enea.
preluare oltenasul.ro
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu