restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

sâmbătă, 21 februarie 2015

Compania de Apa Oltenia minte sau se incurca in comunicate cu privire la Calafat ?! Intreruperea apei la Calafat : ori ,,intrerupere la solicitarea unui constructor...", ori ,, datorită unei avarii produsă la racordul de energie electrică" ?

  ,,Greu la deal (UE) cu boii mici (incompetentii) !"

Nu este nici prima si mai mult ca sigur nici ultima data cand Compania de Apa Oltenia se eschiveaza de la asumarea raspunderii pentru o problema pe care nu este capabila sa o rezolve, mai ales in ceea ce priveste Calafatul , inventand ce altceva decat minciuni si scuze puerile de prostit prostii.

Cetatenii Calafatului s-au iritat la maxim pe buna dreptate in aceste doua zile vis-a-vis de problema de dimensiuni  ,,galactice" cu care pretinde Compania de Apa Oltenia ca se confrunta la Calafat, dar cine sa-i asculte ???... l-au impuscat in '89 pe ala care facuse ordine si disciplina in tara , probabil ni se urase cu binele ?!

Niciunde , dar absolut niciunde in Romania o problema fie ea cat de grava , autoritatea in ,,ograda" careia s-a intamplat nu si-a permis si nu isi permite nesimtirea de a nu o rezolva in maxim 24 h, la Calafat ,DA... pentru ca li se permite , pentru ca au gasit partenerii perfecti cu care sa se ,,traga de sireturi " si care sa puna interesul cetateanului la partea dorsala.

Aceste specimene cu conceptii de Evul Mediu , nu pot sa inteleaga ca altul ar trebui sa fie comportamentul lor in relatia cu cetatenii  intr-o tara membra a Uniunii Europene din 1 ianuarie 2007.

Ce legatura are sigla CAO cu stelele Uniunii Europene, blasfemie curata ?!

Ei sunt ancorati din cate se pare intr-o alta realitate , una paralela nu doar cu Uniunea Europeana ci insasi cu Galaxia .

Daca nici comunicare din birou, de la caldurica , dintr-un mega fotoliu buretat nu sunt in stare sa faca , ce sa mai cerem noi cetatenii ca astia sa rezolve o problema aparuta pe teren ?

Cititi, faceti-va semnul crucii si apoi intelegeti daca puteti cele doua aiureli de Comunicate date de Compania de Apa Oltenia in aceste zile !!?->

1) !? COMUNICAT al Companiei de Apa Oltenia din data de 17.02.2015
La solicitarea constructorului ,,Asocierea – SC CORAL SRL Tulcea si SC Energomontaj SA.,, care asigură efectuarea lucrărilor prevăzute in Master Planul judetului Dolj – proiectul ,,Reabilitarea captarii si Statiei de tratare Calafat,, S.C. Compania de Apă Oltenia S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile în Municipiul Calafat, în ziua de joi 19.02.2015, între orele 11:00-14:00.
Menționăm că aceste lucrări nu pot fi executate decât în momentul în care se sistează alimentarea cu energie electrică a Stației de Tratare Apă.

Atenţionăm utilizatorii de apă potabilă că, datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.
Compania de Apă Oltenia S.A, prin Laboratoarele de analiză a apei pota-bile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sis-temului de distribuţie.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere.
Conducerea,

                                  vs                                                  

2) !?! Comunicat al Companiei de Apa Oltenia publicat in data de 20.02.015 dupa scandalul provocat in media calafeteana

INTRERUPERE FURNIZARE APA POTABILA

,,SC COMPANIA DE APĂ OLTENIA anunţă întreruperea alimentării cu apă potabilă în Municipiul CALAFAT datorită unei avarii produsă la racordul de energie electrică care alimenteză stația de tratare CALAFAT în data de 20.02.2015.
În urmă analizării stării de fapt vor fi luate toate măsurile necesare asigurării serviciului de alimentare cu apă în condiţii normale. SC COMPANIA DE APĂ OLTENIA mulţumeşte utilizatorilor pentru înţelegere şi îşi cere scuze pentru disconfortul creat."
Vom reveni cu precizări,
Conducerea


2 comentarii:

  1. cine dracu ne-a instrainat noua apa calafatului la aia din craiova ca acolo daca ar fi problema asta ii manca primaria cu fulgi cu tot ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai baieti problema nu e deloc grava dar cu oameni molomani ca Gabi e posibil nici de paste sa nu avem apa .Cine are curaj sa-i arunce o galeata cu rahat pe masina sa vedem cu ce o spala ?

    RăspundețiȘtergere