restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

luni, 17 august 2015

INCREDIBIL : Calafatul fara apa de 3 zile si niciun grup de consilieri locali nu convoaca Sedinta Extraordinara a Consiliului Local Calafat. Cel mai devreme marti 18 august, Calafatul va avea apa cu program.

Calafatul fara apa.Cetatenii disperati la maxim.
Calafatul datorita situatiei dezastruoase din sistemul de alimentare cu apa, a ajuns in prime-time-ul stirilor tuturor televiziunilor de la nivel national cu scene dintre cele mai jenante .
Autoritatile locale nu i-au nicio atitudine si in complicitate cu cei de la Compania de Apa Oltenia, pur si simplu ii calca pe cetateni in picioare.
Mai mult ,niciun consilier local nu a luat pana la aceasta ora initiativa strangerii de semnaturi din randul colegilor pentru a convoca o Sedinta Extraordinara a Consiliului Local Calafat la care sa participe si cateva mii de cetateni, pentru a gasi o solutie urgenta la aceasta problema care treneaza de opt ani si de care nimeni dar absolut nimeni nu s-a ocupat .
Trebuie adus in fata CL Calafat si supus la interpelari draconice atat reprezentatul in AGA al CAO din partea Calafatului in persoana primarului ec. Mircea Guta Marinel cat si anonimul Gheorghe Gabriel seful sucursalei de la Calafat a Companiei de Apa Oltenia.
Opinia publica trebuie sa stie ca daca ar fi fost vorba de vreun aranjament de concesionare al vreunui teren din domeniul public al Calafatului in favoarea vreunui jupuit care se crede mare patron si daca il intorci cu capul in jos nu-i cade o foaie de 100 de lei din buzunar, consilierii locali s-ar fi strans pentru cvorum indiferent daca ar fi fost plecati in concediu sau nu .
Acum cand este vorba de o problema de viata si de moarte pentru cetateni,acum cand ar fi trebuit sa-i calce pe cap pe cei responsabili de acest dezastru, ii doare fix in partea dorsala dupa cum se poate vedea de catre oricare dintre noi .
Primaria Calafat s-a transformat in ultimii opt ani intr-o pestera de talhari care nu mai au rusine de nimeni si de nimic, nu mai au gram de onoare ci doar o singura cauza suprema , sa scoata bani si din piatra seaca, fiindca furi nu furi, vremea mandatului trece ...

6 comentarii:

  1. BALADA UNUI PRIMAR CU TEAPA !


    UNDE ESTI TU NEA PETRICA (TRAISTARU)
    CA PUNAND MANA PE EI
    SA-I IMPARTI IN DOUA CETE
    IN CURVE SI-N DERBEDEI
    SI LA DOUA INSTITUTII CU CURAJ SA II RECLAMI
    CA SA NE SCAPE DE EI
    MAMA LOR DE PROSTOVANI
    CAND AI FOST TU IN PRIMARIE
    LICHELELE TE URAU
    INSA OAMENII DE BINE DE SANATATE-TI URAU
    CA SA POATA FURA TE-AU VRUT MORT SI IMPAIAT
    DAR LE-AI ARATAT LA TOTI CA ESTI BAIAT DE BAIAT
    FARA TINE IN CONSILIU AR FI VAI SI-AMAR DE NOI
    HAI INTOARCETE LA CARMA CA SA II CASTREZI PE BOI
    PE BOI, CURVE ,HOTI DE TARA
    TRAGE-I IN TEAPA SI ROATA
    VINO IAR LA PRIMARIE
    CA SA FIM CE-AM FOST ODATA !

    RăspundețiȘtergere
  2. as vrea sa pun si eu o problema : daca in Calafat ar avea loc un incendiu de amploare mai mare, cu ce mama dracu l-ar stinge pompierii?
    primarul actual mai exista sau iar e plecat?
    voi cetateni mai existati sau sunteti sadomasochisti ?
    ............ pfffff

    RăspundețiȘtergere
  3. ati vazut vreunul inregistrarea cu primaru ,mitrita directorul de la companie, prefectul si presedintele cj dolj ? acum imi dau seama ca ceea ati scris voi pana acum de incompetenta umflatului de la craiova referitor la incompetenta este perfect adevarat .
    ati vazut voi in filmare pe vreunul muncind acolo ? primarul baga niste minciuni mai mari decat Cafebarul ca stia ca il filmeaza...daca dumnezeu vede ce se intampla la calafat inytrebarea e cum de ii mai rabda?

    RăspundețiȘtergere
  4. Mitrita manca-te-ar cacatu

    RăspundețiȘtergere
  5. Guta Mircea este penal rau de tot. gandeste o solutie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si pe tine sa te manance marinele alesul lingailor tai care aburesti oamenii pe fbk. Ca vine apa ca tine 3 ore ca uite solutia...de unde dracu vine apa la blocuri un firicel de apa infecta. Santeti penibili

    RăspundețiȘtergere