restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

miercuri, 30 septembrie 2015

Administratia Calafatului in bezna totala la propriu si la figurat

Primaria Calafat
Asa cum ne-am obisnuit de vreo cativa ani buni, Calafatul gratie administratiei publice locale , a devenit specialistul nr. 1 in a face nota discordanta cu tot restul tarii.
Astfel, ultimul pocinog se refera la programul iluminatului public total haotic care demonstreaza inca o data, daca mai era nevoie, cat cretinism poate zace in capul unor vremelnici.
La Calafat , seara iluminatul public se aprinde atunci cand nu mai foloseste absolut nimanui iar becurile de pe stalpi palpaie mai ceva ca vechile instalatii de pom de iarna care foloseau starter.
In toata Romania, mai putin Calafatul, iluminatul public dupa 1 sept. se aprinde dupa orele 19.00 si in unele locuri dupa ora 20.00.
Tabelul cu cretinitati unice poate continua astfel:
-vara toata Romania are apa , Calafatul riveran Dunarii, nu.
-in toata Romania primariile alearga dupa atragerea de investitori fie ei cat de mici, la Calafat alearga dupa cai verzi pe pereti;
-In mai toate orasele curatenia se face cu masini speciale care absorb praful si spala carosabilul, la Calafat se face ca in evul mediu, cu matura si forasul;
- In niciun oras din Romania , Compania de apa nu-si permite sa-si bata joc de cetateni asa cum o face la Calafat. La Craiova, cel mai aproape exemplu, daca dimineata cetatenii s-ar trezi fara apa si ar fi nevoiti sa se spele cu bidonul  pentru a pleca la servici, mai mult ca sigur primaria l-ar arunca direct in tomberon pe seful companiei fara nicio explicatie .
La Calafat ... drq sa ii ia, oricum mai este putin pana in iunie 2016 cand o mare matura a unui viitor mare primar, va curata toate lichelele din Primarie !

2 comentarii:

  1. Ăștia trebuie "iluminați" la cap...iar răbdăm prostia și bătaia de joc a unor minți sclipitoare,asta pentru a fi in context cu articolul,referitor la apa noastră care, in curând cred, se va da cu porția!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Problema noastra, a calafetenilor, este ca nu stim sa apreciem oamenii seriosi. Asa ca s-ar putea la anul sa votam tot pe-un mic si-o bere.

    RăspundețiȘtergere