restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

vineri, 2 octombrie 2015

Breaking News: Doru MITULETU validat ca si candidat al PNL pentru Primaria Calafat

Doru Mituletu-candidat PNL Primaria Calafat 2016
Viceprimarul Calafatului , dl. Doru Mituletu, a fost validat azi 02.10.2015 de catre organizatia PNL Dolj , pentru candidatura la functia de Primar al Mun. Calafat .
Astfel, PNL face primul mutarea pe tabla de sah a  alegerilor locale din iunie 2016 la Calafat  insa, marele public asteapta mutarea celui mai puternic partid atat din Romania cat si de la nivel judetean si local, PSD .
La ora actuala se poarta negocieri intense pentru o coalitie de centru stanga la Calafat la care pe langa PSD si UNPR  sa adere si partidul dlui. Calin Popescu Tariceanu -presedintele Senatului Romaniei .
Dupa 25 de ani de la Revolutie se asteapta ca aceasta campanie, cel putin la Calafat, sa fie una civilizata , fara atacuri la familie, inscenari si lovituri marsave iar castigatorul sa se decida doar in urma proiectelor, a echipelor de consilieri propuse si bineinteles a candidatului care va convinge cel mai bine electoratul ca are parghiile si mai ales vointa sa faca administratie profesionista in folosul urbei si nu amatorism de bodega .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu