restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

marți, 13 octombrie 2015

BREAKING NEWS : Emil POPA si PSD conduc detasat lupta pentru Primaria Calafat 2016, conform ultimului sondaj profesionist realizat pe raza mun. Calafat

Un sondaj profesionist prin metoda  ,,face to face" a fost realizat de
Sondaj de opinie pentru Primaria Calafat 2016
catre firma
Avangarde Research in perioada 14-16 septembrie la nivelul municipiului Calafat cu scopul de a masura intentia de vot pentru functia de primar la alegerile locale din iunie 2016 cat si tendinta pentru partidele care vor accede in Consiliul Local Calafat.
Potrivit cercetării realizate pe un eşantion de 700 de persoane majore, Emil POPA (PSD)  ar castiga detasat functia de primar al Calafatului la alegerile locale din iunie 2016, cu un scor de 58,5 % .
Nota: mentionam faptul ca subiectilor le-au fost prezentate chestionare cu  patru posibili candidati cu sanse la Primaria Calafat.
Pe partide situatia se prezinta astfel : PSD-56,9% ;  PNL-27,5% ; UNPR-4,7% ; PLR-3,5% ;PRM-3,2 % ; PMP-2,4% ; Altii-1,8% .
Sondajul a fost efectuat la comanda unui partid politic important printr-o firma cu care are contract de consultanta la nivel national .
Marja de eroare data este de +- 2 % .

2 comentarii:

  1. Este o mare eroare!
    Emil Popa are peste 70% pentru ca este singurul serios.
    Daca Emil intra in lupta nu cred ca poate sa scada sub 70% mai ales ca are o schipa foarte puternica in spate si sutinerea multor personalitati.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mult succes dle Popa,Calafatul este cu dvs !
    Cuvantul de ordine la Calafat este ,,ne-am saturat de bagabonti" si vrem un om serios.
    Daca vor fi interferente ale unor forte exterioare stiti ca exista institutii care nu-i iubesc si i-ar vrea priponiti

    RăspundețiȘtergere