restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

vineri, 15 ianuarie 2016

INCENDIAR: Se anunta ,,macel" in lupta pentru castigarea fotoliului de Primar al Calafatului .Candidatii sfatuiti sa stea bine cu sanatatea si sa aiba rezistenta la cel mai mare test de stres din viata lor !

,,Pregatiri alegeri locale Calafat 2016"
Campania electorala pentru alegerile locale din Iunie 2016 , cel putin la Calafat , va fi incadrata in mod cert la categoria ,,macel pe viata si pe moarte ", conform ultimelor zvonuri venite din partea unor candidati deja anuntati .
In spatele cortinei lupta a inceput, iar cei care isi doresc cu adevarat sa ajunga in fruntea Calafatului deja sunt in plin proces de reglare a azimutului si de sortare a munitiei grele .
Din informatiile noastre care de obicei sunt reale 100% , am aflat ca documente bomba vor invada spatiul virtual inca din primavara acestui an iar meritul pentru obtinerea lor nu ar fi in niciun caz al vreunui cetatean obisnuit ci de undeva de sus, foarte de sus .
Ziarul nostru, asa cum va obisnuit din campaniile precedente , va avea o politica editoriala strict axata pe asteptarile si interesele exclusive ale cetatenilor Calafatului, mai ales ca grupul editorial s-a imbogatit cu alti doi membri cu experienta dovedita .
Surprizele de natura editoriala pe care le pregateste Adevarul de Calafat inca din preambulul campaniei electorale si experienta acumulata in ultimii 6 ani, ne vor face iarasi lideri pe piata zonala on-line, pe intervalul desfasurari ostilitatilor de la localele din 2016.
Asa cum v-am obisnuit dragi cititori , ziarul Adevarul de Calafat va livra doar stiri si editoriale proprii si nu copy-paste ca altii !
Vom demonta cu promtitudine si cu argumente orice stire menita sa va induca in eroare !


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu