restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

vineri, 4 martie 2016

Imbarligate mai sunt căile Domnului catre Primăria Calafat ?! Adevaratul razboi al alegerilor locale din Dolj, se da la Calafat !

,,Calafatul sub asediul politicienilor"...am putea ironic sa titram, dar realitatea e fix asa.
Când anticipam în urma cu câteva săptămâni ca la Calafat Revoluția din '89 va fi ajuns în  2016 , mulți poate au luat-o ca pe o exagerare, însă starea actuala de confuzie generală în ceea ce priveste nominalizările pentru funcția de primar din partea partidelor și luptele la baionetă care se duc în spatele cortinei,  ne fac sa credem că haosul poate e mai mare ca atunci. 
Se pun conditii, se fac amenintari voalate, se cer capete contra voturi, se cer asigurari certe de sprijin, dar culmea ...nici vorba de substantivul ,,cetatean" ?!
2016, acelasi film cu ,,osu' " sau cu ,,vaca buna de muls " ???
Incredibil si totusi adevarat !
Scriam despre o revoluție a moralității și a nevoii acerbe de a desteleniza Calafatul de ,,serparie" , de a pune  Calafatul pe un curent favorabil transformării sale în oraș cu adevărat  european, cu conducători responsabili și supuși unui singur ,,stăpân ", legea.
Se pare ca Revolutia a inceput la Calafat ?!
Și totuși, orice Revoluție are în spate niște susținători, care intervin atunci când situația degenerează și nu mai poate fi tinuta sub control.
Să fie oare nevoie sa se bată șaua mai tare ca să priceapă și unii catari  ?!

 


Un comentariu: