restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

sâmbătă, 13 mai 2017

Avertisment către Primaria Calafat : Nici să nu vă gândiți să aruncați alte 5 miliarde pe o nouă hală industrială fără să se arate vinovații pentru incendiul de la fosta piață

În mod destul de clar se pare că la Calafat
Incendiu Calafat-Piața ,,bulgarilor "
bătaia de joc la adresa banului public este o boală cronică și ca atare îi trebuie prescrisă o altă terapie legală mult mai aplicată.
Nici nu s-a redactat bine raportul instituțiilor statului cu privire la incendiul devastator de la fosta Piață a ,,bulgarilor" că autoritățile locale s-au și grăbit să arunce pe pe ,,piață " informația că vor construi alta cu mega supra estimata sumă de 5 miliarde ?!...pe cuvântul vostru de șoimi ai patriei  ??
Și de prost la faza asta cine cade  ???...tot cetățeanul plătitor de taxe și impozite  ???
Și voi ,,mormanul " de incompetenți din diferite structuri ale Primăriei Calafat, voi când răspundeți, voi când plătiți pentru praduirea atâtor bugete locale anuale pe care le-ați avut pe mână ???
Soluția cea mai echitabilă la ora actuală ar fi o deratizare a incompetenților din structurile de conducere din aparatul Primăriei Calafat și înlocuirea lor cu persoane ,,impermeabile" la corupție, cu persoane cu viziune și respect total pentru aplicarea legii. 
Ce e acum ??... în marea majoritate, o cloacă de incompetenți care nu sunt capabili să administreze serviciile  pe care le au în subordine și se uită mereu în spatele Primarului să facă el tot. 
Dacă autoritățile locale cred că timpul va tempera înverșunarea anumitei părți a presei  locale, cea adevărată și cu deontologie, nu cea pupincuristă și că vor arunca alte 5 miliarde pe  foc din bani publici fără ca nimeni sa raspunda pentru celelalte 6 miliarde, se înșeală amarnic.

PS. CALAFATUL AR FI PUTUT ARĂTA CĂ O BIJUTERIE FĂRĂ VOI...și nu e timpul pierdut ?!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu