restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

miercuri, 10 mai 2017

GRAV ȘI PENAL: Piața ,,bulgarilor " distrusa de incendiu NU avea autorizație de funcționare de la ISU ! Informație BOMBĂ exclusiv AdC !

Așa cum v-am promis, incendiul devastator
de la fosta Piață a ,,bulgarilor " din Calafat nu va rămâne intr-un con de umbră peste care se va trece cu un raport măsluit din care nimeni responsabil să nu plătească ci doar cetățenii contribuabili ca de fiecare dată.
Am strâns atâtea informații la redacție de la persoane din diferite instituții încât un prezumtiv raport de ,,albire" a vinovaților va fi făcut ,,praf" in câteva zile.
EXCLUSIV ADEVĂRUL DE CALAFAT- Cea mai importantă informație certă 100% se referă la faptul că această Piață industrială închisă NU A OBȚINUT NICIODATĂ AVIZ DE FUNCȚIONARE DIN PARTEA ISU CALAFAT, iar darea ei în folosință s-a făcut cu un dosar aproape zero de avize imperios necesare !
Comisia de recepție de la acea vreme și factorii decidenți vor trebui să dea niște explicații care să fie și credibile, deși va fi foarte greu.
Nu putem din cauza unor incompetenți să ciopârțim bugetul local cu peste 6 miliarde ca să facem iarăși un lucru care a fost făcut în urmă cu câțiva ani.
Va urma un serial lung cu dezvăluiri dintre cele mai fierbinți care în final ar trebui să ne arate adevărații vinovați pentru acest dezastru în care principalii pagubiti sunt cei peste 25 de comercianți și cel mai grav Bugetul local .

Un comentariu:

  1. Așa este și aveți perfectă dreptate la Calafat se fura sute de miliarde și după plătește prostii ca și la Debarcader. Chiar așa voi în orașul ăsta nu aveți unu cu toți boii acasă care să se ia de ei sau sunteți toți mânjiți în mafia locală și va complaceti cu ei în măgarii.
    Din această cauză o să fiți mereu ocoliți de investitori și o să trăiți din mila copiilor plecați pe afară

    RăspundețiȘtergere