restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

luni, 6 august 2012

NEWS : CRAIOVA şi-a înscris echipă în Liga a 2-a » Se aşteaptă decizia Comitetului Executiv al FRF

Formaţia FC Viitorul Craiova, condusă de Cătălin Crăciunescu, s-a înscris în noul sezon al ligii secunde.

Oltenii aşteaptă doar decizia Comitetului Executiv al FRF care va avea loc mîine. „Noi am întocmit toate actele necesare înscrierii, iar astăzi (ieri - n.r.) am depus dosarul. Cererea de înregistrare la FRF are numărul 2.107. Numele echipei este Fotbal Club Viitorul Craiova şi sperăm să primim acceptul FRF-ului pentru locul oferit", a declarat Crăciunescu pentru gazetadesud.ro.

Totuşi există şi cîteva probleme legate de participarea viitorului sezon în Liga a 2-a: "Din păcate, nu este clară situaţia acelui loc, pentru că nu am primit acceptul primăriei de a-l accesa, iar dacă privim procesul-verbal al Adunării Generale ni se cere acest lucru.
Am văzut cum s-a pus problema şi în cadrul şedinţei consiliului local, deci avem motive să ne temem că nu vom fi primiţi, deşi nu-i costă nimic să ne sprijine moral", a mai spus Crăciunescu pentru sursa citată.


2 comentarii:

  1. nu ziceati ba voi ca olguta face echipa ? ce s-a intamplat acum cu promisiunea s-a urinat pe ea ?

    RăspundețiȘtergere
  2. DE CE BAI NINELE AI STRES COMENTARIILE DESPRE PINGUINUL DE GARTOI NU ESTE FRUMOS DAR O SA VINA TIMPUL CAND O SA SCRII TU NINELE SA -I SUGI P... LUI TATAIE DE LA VARVOR

    RăspundețiȘtergere