restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

miercuri, 12 septembrie 2012

Omul de afaceri Dorinel Traistaru deschide un nou MiniMarket in cartierul Cobuz ,, La Doi Pasi "

Omul de afaceri calafetean  Dorinel Traistaru , deschide un nou magazin pe data de 13.09.2012,  in cartierul Cobuz , ca o masura bine gandita si in acelasi timp  o contrapondere  la ofensiva deschiderii in primavara acestui an a supermarketului Profi la parterul magazinului universal Danubiu din centrul orasului .
Denumirea noului  market in franciza este   ,,La Doi Pasi " si se afla situat in locul fostului magazin al lui Marsu .
Spre deosebire de magazinul de la Piata Centrala al aceluiasi om de afaceri , aici ,in noul market in sistem de franciza ,cumparaturile se vor face pe sistemul din supermarketuri  , adica ,,in cos " .
Ca o noutate , magazinul ,,La Doi Pasi"  se va axa pe langa politica de preturi minime si pe sistemul de produse la promotie si astfel va da posibilitatea clientilor  sa isi achizitioneze produse mai ieftine chiar si decat din marile lanturi de magazine din Craiova .
Mergand pe sistemul marketului de la Piata Centrala ba chiar imbunatatindu-l  , nu avem nicio indoiala sa afirmam faptul ca si acest mini Market se va clasa pe primul loc in preferintele clientilor din cartierul Cobuz .
Mult succes si clienti pe masura !

9 comentarii:

  1. ce bine sa dea faliment toti milogii aia care nu iti dau bon in mogador si iti fac calculul pe caiet si seara baga si ei max 200 de lei in casa si cand vine garda sunt inchisi .Faliment scrie pe ei clar !

    RăspundețiȘtergere
  2. Intrebarea e cu ce cumparam ca servici navem? a vandut guta tot feru de la termo si nici fer vechi navem sa vindem

    RăspundețiȘtergere
  3. Un bucureştean stă cu bocancii pe grumazul PNL Dolj - Mihai Voicu, deputatul fantomă - CITIŢI PE ,, CALAFAT LIVE ,, !

    RăspundețiȘtergere
  4. intrebati-l pe "preacinstitul"dorinel dece la sfarsitul fiecarei luni umbla la casele de marcat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dorinel Traistaru a avut acum un an Garda la magazinul din centru de diminineata de la ora 08.00 pana seara la ora 18.00 si la sfarsitul mega controlului comisarii au ramas fara cuvinte la cat de corect lucreaza Amarildo .Deci papagalilor gura mica ca nu calca unu din Calafat in urma lui Dorinel la corectitudine comerciala .

      Ștergere
  5. el o fi dar nevasta-sa le fura pe-alea de le rupe!

    RăspundețiȘtergere
  6. oamenii astia ce v-au mai facut....????

    RăspundețiȘtergere
  7. Voi sunteti tampiti care scrieti asemenea prostii despre D.Traistaru,
    referitor la frauda!Omul acesta a plecat de jos.In anii 94-96 vindea tigari si cafea in piata si mergea cu caruciorul la masinile care erau
    la coada la vama.Cred ca este cel mai corect magazin din Calafat
    referitor la bonurile de casa.Duceti-va la Tanta,Boboc,Ionescu,Bebe, etc,ei ce va dau...marfa expirata,si nesimtitele alea de vanzatoare,
    care numai de servit nu sunt bune>astepti pana isi pun ele marfa pe
    rafturi.Asta inseamna oameni buni magazine moderne unde iti iei singur marfa dorita>aici este civilizatia,dar asta este.....Pa!

    RăspundețiȘtergere