restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

luni, 15 octombrie 2012

Festivalul ,,Roadele Toamnei " Calafat 2012 , organizat defectuos de Primaria Calafat si Vision Improve...



Carul cu ,,recolta "   - FOTO : AdC
Festivalul ,,Roadele Toamnei " desfasurat anul acesta la Calafat , dupa parerea foarte multor persoane a fost considerat ca un ,,omagiu esuat " adus recoltelor din anii trecuti , nicidecum al celor inexistente de anul acesta (foto: caru' cu ,,de toate"...o varza si un dovleac )
Pe langa vremea mohorata care a pus stapanire de o saptamana pe Romania si in special pe aceasta zona a Olteniei , se pare ca si Primaria Calafat si-a dat ,,concursul" in sens negativ in desfasurarea festivalului din acest an printr-o implicare de genul ,, lasa-ma sa te las "
 In ceea ce priveste formatiile de muzica populara si cele de muzica usoara platite sa cante la Calafat pe parcursul desfasurarii acestei manifesatii nu ar fi multe de spus decat faptul ca s-a exagerat pana la supra saturatie cu muzica populara play-back.
salam,kaizer si ceafa ,,made in METRO'' -FOTO: AdC
 Dar... ceea ce majoritatea oamenilor prezenti au observat si s-au declarat intrigati, a fost faptul ca nu au existat  produse traditionale romanesti facute in casa, ba mai mult cei doi comercianti adusi , chipurile , cu produse traditionale , erau de fapt niste semi-excroci care i-au sfidat pe vizitatori cu produse cumparate din comert pe care le etalau ca fiind traditionale  .( foto 2 si 3 )
Acesti indivizi trisori si cine i-a adus , Primaria si firma Improve Vision , or fi uitat oare ca zona aceasta este preponderent agricola si nu ai cum sa-i fraieresti pe oameni , care stiu totul despre produsul traditional facut in casa ?
Cum este posibil ca tu  organizator care ai deprins o experienta din anii trecuti sa organizezi un astfel de eveniment cu o denumire sugestiva ,, Roadele Toamnei " si sa nu ai pe tarabe produse din recolta , fie ea si saraca , a acestui an ?
Unde au fost reprezentantii firmelor de prelucrare a legumelor si fructelor cu celebrele lor dulceturi , compoturi si muraturi ?
Unde au fost vestitii nostri apicultori cu zecile lor de sortimente de miere si preparate derivate ?
Slana si kaizer de SELGROS- FOTO: AdC
Unde au fost  cultivatorii de vita de vie , cu strugurii si vinurile lor vestite prin modul natural de preparare ?
Unde au fost taranii satelor noastre cu painea facuta pe vatra , cu dovleac copt , placintele cu mere ,telemea  si bulionul preparat natural fara adaosuri de amidon ?
Au lipsit cu desavarsire  ??? ...si stiti de ce ?
Fiindca anul trecut cand au venit in numar destul de mare , au fost alungati  din perimetrul manifestatiei cu forta de catre Politia Locala la indemnul Primariei ,fiindca bietii oameni nu platisera tainul la ,,Inalta Poarta " ?
 Normal ca anul acesta nu au mai venit , evitand astfel o noua umilinta , tocmai din partea celor care trebuiau sa-i primeasca cu bratele deschise ? ( vezi ex. Primariei Bucuresti , Craiova e.t.c)
Si toate aceste sincope ale festivalului au avut un singur numitor comun , ca de fiecare data ... BANUL si modul lui de impartire intre organizatori ...
Ma intreb oare cati oameni naivi or fi fost prezenti in Centrul Civic in cele trei zile care sa creada GOGOASA SARATA spusa obsesiv si la comanda de prezentatorul batranel ,, Dragii mei retineti  , Primaria nu a cheltuit niciun ban, totul s-a facut din sponsorizari !"  ? ....oooo daaaa !?
Cred ca foarte putini  spre deloc au fost dispusi sa serveasca GOGOASA SARATA , asta intradevar traditionala , specifica si servita de obicei de cei care se simt cu ,,musca pe caciula " ?!

Una peste alta ,esenta  festivalului  ,,Roadele Toamnei "de anul acesta poate fi declarata un fiasco ... poate se revanseaza in 2013 ,,organizatorii " .
 Unul din colaboratorii nostri care se semneaza cu pseudonimul  ( A.C. Vedetot) , ne-a pus la dispozitie si un catren facut in ,,cinstea" evenimentului cu pricina :

Sarbatoarea recoltei , o adevarata parodie ?!

Legume si fructe n-au avut in plase
Fiindca edilii nostri n-au putut sa ofere,
In schimb , calafetenii s-au dus catre case
Cu burtile ,,pline" de mici si de bere ?! 
                                        A.C. Vedetot






25 de comentarii:

  1. Asa este .Pertinenta observatie .

    RăspundețiȘtergere
  2. io spun altceva de ce nu a fost prezent domnul Voicu pe scena ?
    io l=as fi intrebat daca are vreo legatura cu taierea uzinei termice si ce ar trebui sa-i facem noi nenorocitii de rand care ne-am incalzit la caloriferele reci ca ghetari de la polul nord in iarna din anul in care ne promitea caldura ?
    io l-as intreba daca a facut macar un singur lucru ptr orasul acesta
    sunt curios ce ar fi raspuns
    voi nu ?

    RăspundețiȘtergere
  3. de unde dracu si mici ca era 2.5 lei bucata si o bucatica de carne 18 lei ai dracu parca erau in centrul istoric al Bucurestiului ca numai acolo o apa plata e 10 lei .
    Asa e vere aveti perfecta dreptate cu ciombalaii de vindeau salam torpedo
    Sa-i f..t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. De ce sunteti rautaciosi ca mie una mi-a placut muzica usoara cu o mica hiba ,,vremea,, sau ,,vremurile,,
    Era mai bine inainte cand nu era nimic toamna ?
    Din cate stiu eu evenimentul a fost promovat la nivel national de Elena Udrea cand era ministru :*

    RăspundețiȘtergere
  5. AL CUI ESTE MA SCARBELOR SITEUL BLOG DE CALAFAT ? CE AVETI MA CU MIRCEA CE VA FACUT DE IL BALACARITI PE TOATE PARTILE ? JAVRELOR

    RăspundețiȘtergere
  6. pai tocmai asta e, nu a facut nimic. in afara de 1000 de locuri de joaca. tu nu vezi ca ne-au invadat cainii vagabonzi? nu avem caldura nici anul asta. de ce a mai candidat daca nu e in stare sa faca nimic?

    RăspundețiȘtergere
  7. ati da cu parerea despre adevarata zi a recoltei nu inseamna cal balacaresti pe primar,festivalul toamnei nu a avut nici o legatura cu ziua recoltei

    RăspundețiȘtergere
  8. am si eu o intrebare: cine dracu sponsorizeza asemenea porcarie daca chiar a sponsorizat?

    RăspundețiȘtergere
  9. curentul electric + mesele invitatilor + camerele la hotel+ buchetele de flori de 100 ron bucata supra umflate de Paliu Nelutu + combustibilul de deplasare al cantaretilor cu masina sau microbuzul , sunt cheltuieli care au fost suportate de primarie si pitulate de ochii curiosilor sub alte denumiri cum fac de obicei .Daca nici puterea actuala de la primarie nu stie cum sa ascunda cheltuielile nejustificate inseamna ca nimeni nu mai stie .Asa se intampla si cu bonurile valorice de benzina si motorina ,multi neavizati baga combustibil si niciodata nu o sa vedeti la Paliu ca i le-a dat lui x si y .Apar ca deplasari ale lui Guta , Parvan sau vicele.

    RăspundețiȘtergere
  10. Curios lucru la sondajul din dreapta Cornel Popa de la alianta de dreapta conduce detasat in fata candidatului usl Voicu ?????
    fiind din partea locului poate fi un atu

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu era fratilor Guta ala care drege si care face unde s-au dus dracu toate minciunile lui ec.mircea guta nici chefuri nu mai stie sa faca ?

    RăspundețiȘtergere
  12. In cateva zile vor apare toate facturile care sau taiat de la alegerile locale si pana la festivalul toamnei si atunci sa vedem ce le mai spune guta la calafeteni sa-l aleaga pe voicu. guta cheama oamenii langa tine de la locale caci altfel vei avea mari surprize auzi bai gartoi sa nu crezi ca este gluma ca de n- o curge pisatii din voi daca pierde voicu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ninele pe tine nu te mai cheama nimeni la ce caracter ai dovedit ca ai

      Ștergere
  13. imi place comentariul dar sa te tii de promisiune cu facturile iar pe speriatul de mituletu sa-l trimita guta la posta-calnausa mai anuleze facturi cu impitita de nevastasa apropo facturile anulare de fraierul de mituletu ni ke are nimeni as fi curios sa le vedem

    RăspundețiȘtergere
  14. http://calafatul.ro/news.php?item.1001.1

    RăspundețiȘtergere
  15. da este o cheltuiala de cateva mii de euro ! sponsorizarile intra in buzunar ! apropo preturile au fost de 4 ori mai mari decat oriunde in tara ! la festivalul toamnei sa vina taranii cu diferite legume ,fructe ,si diverse ! la bucuresti festivalul toamnei sau ziua recoltei a fost ,dar merele au fost de la taranii cu 1,5 lei ,legumele foarte ieftine ,numai vorbim de fructe ca au fost ieftine !

    RăspundețiȘtergere
  16. ! parvan alalteieri a avut un accident ,lovind 2 fete pe trecerea de pietoni ,permisul lui este suspendat de politia din bucuresti ,el mergand cu o dovada expirata ! cred ca se incearca musamalizarea cazului si nu este mediatizat,era beat si nu a putut opri pe trecerea de pietoni !!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. in urma ciubucului pe care la facut PALIU sa dus la meci la bucuresti

    RăspundețiȘtergere
  18. bomba ... : Mircea Guta acuzat de fals in inscrisuri oficiale pe postul B1tv .Atentie la minutul 45:05 «link»
    to be continued.......

    RăspundețiȘtergere
  19. http://inregistrari.b1.ro/view-stiri_ora_15-44.html

    RăspundețiȘtergere
  20. Guta : Ce se intampla doctore ?
    Calangiu: Probleme colegu ?
    Guta : Sufar de un sindrom ciudat . Nu pot sa traiesc daca nu fur in fiecare zi .
    Calangiu: Si cum se manifesta ?
    Guta: Fur in fiecare zi si parca tot mi se pare ca n-am bani .
    Calangiu : Mai imparti cu cineva ?
    Guta : Cu avocatii doamna doctor .

    RăspundețiȘtergere
  21. hi hi hi ce tare bancu :))) ma mir ce au toti cu Guta ca parca era prietenul tuturor fraierilor care nu stiau ce fel de poama era bibicu de ciupercity.
    Ce poza sugestiva pe B1tv Guta , Laleasca si Gratiel ce poate fi mai nostim ?Toti taranii la un loc si toti trei doamne .

    RăspundețiȘtergere
  22. cand sunt roadele toamnei 2015 -2016 in calafat
    si cn canta

    RăspundețiȘtergere
  23. cand sunt roadele toamnei 2015-2016 in calafat si cn canta

    RăspundețiȘtergere