restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

miercuri, 24 octombrie 2012

VICTOR PONTA la Calafat ,in vizita de lucru la Podul peste Dunare !

Podul Calafat-Vidin
Azi ,24.10.2012 incepand cu ora 14,30 va avea loc la Calafat , o vizita de lucru a Premierului roman Victor Ponta alaturi de omologul sau bulgar Boyco Borisov prilejuita de finalizarea lucrarilor la pod in ceea ce priveste unirea tuturor tronsoanelor de sosea si cale ferata ,care formeaza structura acestui obiectiv de importanta strategica .
La acest eveniment , NU de inaugurare cum fals au relatat unele agentii de presa , va participa si comisarul european pentru Politica Regionala ,Johannes Hahn cat si Ministrii Transporturilor din cele doua tari .
Podul Calafat-Vidin are o lungime de aproximativ doi kilometri, două benzi rutiere pe sens, o linie de cale ferată, două trotuare şi o pistă pentru biciclişti. Infrastructura adiacentă a fost finalizată şi deschisă traficului pe 29 septembrie 2012. Podul este construit de firma spaniolă FCC şi a costat circa 250 milioane de euro .
Firma care asigura consultanta pentru construirea acestui pod Vidin-Calafat, a relatat printr-un reprezentant al sau  , pentru Adevarul de Calafat , ca finalizarea lucrarilor si implicit inaugurarea acestui obiectiv este preconizata a se intampla cel mai probabil in luna Martie 2013 , totul depinzand de conditiile meteo din aceasta iarna .
De mentionat faptul ca in sprijinul desfasurarii in cele mai bune conditii de siguranta a acestui eveniment important  , masurile de securitate au fost sporite , astfel ca un numar impresionant de lucratori ai SPP si SRI au impanzit orasul de mai bine de o saptamana , iar ieri 23.10.2012 , un elicopter al MAI dotat cu aparatura de termoviziune a survolat Calafatul si Vidinul .



PS. ADEVARUL de CALAFAT , pentru corecta informare a cititorilor sai , mentioneaza faptul ca pe acest Pod Calafat-Vidin , accesul cetatenilor cat si al autoturismelor este STRICT INTERZIS pana la Inaugurarea oficiala care va avea loc in primavara anului 2013 !

14 comentarii:

  1. Podu asta nu se inaugureaza pana ce n-or termina drumul catre craiova ascultati ce va spun eu .Ne-am face de rasul lumii daca deschiderea podului ne-ar gasi cu craterele alea spre craiova .
    Altii au luat-o pe tarla spunand ca azi e inaugurarea .

    RăspundețiȘtergere
  2. a ba ce cauta gogu miungiu la vizita lu ponta vrea cumva sa faca si el un pod la racova sau se baga singur in seama ?cata greata cu vizita lu poanta la calafat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o vrea sa puna o varba buna la Ponta, sa il scape pe ginerele lui de beleaua cu accidentul mortal care la facut. sau la scapat si nu stiu eu?

      Ștergere
  3. Vine V. Monta de parca ar fi facut el podu. Cand a inceput podu el se juca cu putza in tarana. Sa se duca in pizda masii dupa Nastase la parnaie

    RăspundețiȘtergere
  4. DRAGI ALEGATORI, VA RUGAM DIN SUFLET MAI PUNETI ODATA BOTUL LA FAZA CU CENTRALA. HAI PUNETI BOTUL CA TRE SA IASA CINE TREBUIE PE 9 DECEMBRIE. DUPAIA OMAI VEDEA,

    APROPO: MAI ADUCETI ODATA TEVILE DE LA BASARABI

    RăspundețiȘtergere
  5. da mircea vintila ce cauta....?

    RăspundețiȘtergere
  6. Tevile s-au corodat deja...peste patru ani altele...

    RăspundețiȘtergere
  7. Alegeri locale 2016 Calafat lupta intre Ninel Stanciu si Doru Mituletu pe cine alegeti?

    RăspundețiȘtergere
  8. Din partea carui partid sa fie fiecare fiindca e foarte important sa mentionezi daca tot lansezi astfel de ipoteze ?
    Eu cred ca cea mai tare echipa de condus primaria calafat ar arata astfel;


    Ninel Stanciu -primar
    Surcel Marcel -viceprimar

    ambii de la psd


    RăspundețiȘtergere
  9. Ponta un ipocrit care vine sa se laude cu meritele Ancai Boagiu nu i-o fi rusine dar tipul este format la scoala marilor baroni si are tupeu nu gluma

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere