restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

miercuri, 5 decembrie 2012

Maria SCHUTZ - Mesaj de suflet catre cetatenii Colegiului 4 Senat, Calafat-Bailesti , la final de Campanie Electorala !

Dragii mei olteni de pe Colegiul 4 Calafat-Bailesti ,

am petrecut mai mult de 30 de zile impreuna in aceasta campanie  si am ramas placut surprinsa de ospitalitatea fiecaruia dintre dvs . si modul civilizat in care am dialogat si ne-am pus de acord asupra problemelor ce trebuiesc urgent rezolvate .
Nu ati tinut cont de conditiile meteo si uneori v-ati neglijat treburile din gospodarie pentru a veni la intalnirile noastre electorale .
V-am batut la usa si m-ati primit cu bratele deschise , mi-ati vorbit frumos si eu v-am ascultat , mi-ati cerut sa nu va mint ca altii iar eu v-am spus ca sunt credincioasa si nu-mi sta in caracter minciuna .
Ne-am prins in hora impreuna si ne-am bucurat de sarbatorile crestine din aceasta perioada , m-am comportat asa cum sunt , o femeie normala , o mama ,un OM .
V-am explicat ceea ce vreau sa fac pentru aceasta zona , lucruri realiste menite sa opreasca exodul tinerilor catre tari straine , departe de familie si locurile dragi .
Nu m-am aventurat in promisiuni fara acoperire , nu am vrut sa va insel ca altii sperantele, fiindca vreau dupa patru ani sa va strang in jurul meu si sa va privesc cu demnitate in ochi pe fiecare indiferent de optiunea politica si sa va spun ce am realizat din postura de Senator ales de popor .
Au fost cazuri in care am venit cu ideile mele si am plecat cu ideile dvs , deoarece situatia de la fata locului s-a dovedit a fi alta cu alte  prioritati de care aveti urgent nevoie si pe care eu, poate le cunosteam mai putin .
Asa inteleg eu ,sa fii alaturi de semenii tai , sa porti un dialog civilizat in urma caruia sa reiese cele mai bune idei .
Voi fi altfel de Senator  si cred ca v-ati convins majoritatea dintre dvs . !
Sunt doctor inginer ,am proiecte , am vointa , am curaj si cel mai mult cred in faptul ca voi avea sprijinul dvs. pe 9 Decembrie 2012 !
Puneti va rog in balanta gandirii proprii inainte de a merge la vot , cele trei echipe de parlamentari propuse de PP-DD , USL si ARD si ,, cantariti " valoarea reala a fiecarei echipe din p.v. profesional .
Veti constata o mare diferenta si va spun ca ar fi pacat sa nu profitati acum  de experienta dovedita si profesionalismul unor parlamentari noi , aproape de omul de rand  , asa cum va doriti de multa vreme .
A sosit timpul !
Dragii mei , fac un apel de suflet catre dvs. ca pe data  pe 9 Decembrie sa avem cu totii agilitatea , ambitia si forta necesara pentru a face o schimbare in folosul acestui popor dezbinat si haituit de interesele meschine ale actualei clase politice .

Actuala clasa politica are ,,termenul de garantie " expirat si de aceea singura solutie ramane SCHIMBAREA cu oameni profesionisti , care au reusit in viata luand-o de jos , oameni care sa nu uite de unde au plecat , oameni cu respect pentru semenii lor si valorile acestui popor !

Nu irositi aceasta sansa ! 

Acum se joaca atat prezentul dar mai ales viitorul acestei zone  !

Votati Echipa Poporului ! 

Votati cu demnitate pentru adevaratii profesionisti !

Votati Maria SCHUTZ (Senator) si Constantin IANCU ( Deputat) !

21 de comentarii:

  1. Bravo Lili vrem un senator bun la suflet si inimos pentru a pune ceva in miscare si in aceasta zona !
    Vei fi votata de foarte multa lume ca sincer sa fim , ceilalti doi sunt de umplutura .
    Multumim ptr mesaj .Frumos

    RăspundețiȘtergere
  2. liberalii opariti rau de tot ca Schutz si Iancu se duc din poarta in poarta si vorbesc cu oamenii .Ieri o masina neagra cu Voicu in ea alerga ca bezmetica intre Poiana Mare si Seaca disperati ca auzisera ca ppdd-istii sunt pe la oameni .
    O sa luati bataie de o sa va usture multi ani de acum

    RăspundețiȘtergere
  3. da cred se vede si in calafat ca nu li se mai leaga nimic la galbejiti

    RăspundețiȘtergere
  4. mamaaaa ce injura aia de la blocuri la VOICU MIHAI cand urca cu lemnele in brate pana la etajul 3 sau 4 mama mama !!!
    Aia daca l-ar vede atunci inghetati cum sunt ca pinguinii din apartament venind pe scari i-ar da un cu lemn direct in moalele capului .
    Baietii de la blocuri ce faceti bre acum ???? Hai nu il mai votati pe VOICU inca o data ca va dat caldura in igluuri ha ha ha ha ha ha
    -18 grade peste o saptamana se anunta ati belito rau de tot !!!
    Inghetati si infofoliti in zece cojoace dar sa nu va lasati tata la vot duminica !!!!
    Sa votati VOICU ca rapciugile !!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. BOMBA !!!!!
    DISPERARE MAXIMA IN TABARA LUI VOICU !!!!!
    PRIMARII I-AU TRANSMIS MICUTULUI CA ALE POPA SI IANCU BAGA TARE PE COLEGIU DIN USA IN USA SI CA NU AU CUM SA II CONTRACAREZE CA NU MAI AU TIMP SI CA S-A SUNAT LA 112 UNDE S-A ANUNTAT CA OAMENI DE-AI PRIMARILOR AU INCERCAT SA DEA CATE 1 MILION DE FAMILIE SI SUNT TOTI CU OCHII PE EI .
    1 MILION LA CAT AU FURAT E PUTIN .....FOARTE PUTIN ?!?!?!?!?!

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ciudat il bagati pe Iancu pe teava ?sunteti de la PNL a? Chiar si asa tot il votam !!!! Ne-a prostit Voicu 4 ani e destul.

      Ștergere
  9. Acu 4 ani pe scena la micrifon: MIHAI VOICU A REZOLVAT PROBLEMA CALDURII LA CALAFAT!!!


    Dupa 4 ani a rezolvato de tot...


    Cat de BOU sa fi sa sustii un asemenea individ

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    2. hai sictir poponarule. Asta e jigodia de gartoi

      Ștergere
    3. voicule mars de aci si ia-i si pe ligatorii astia galbejiti dupa tine in frunte cu boul de rudareanu si dobitocu de gartoi .. astora, daca le dai o coaja de paine e foarte multumiti si-ti mai ling si curu de dimineata pana seara.. deci vezi matale numa avantaje ai deci, inca o data, MARS ca noua astora alorlalti nu ne place proectele de le tot faci matale de 4 ani.
      priceput !?

      Ștergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  11. HUOOOOOO!!! AFARA CU VOICU SI CU CEATA LUI DE HOTI! HUOOOOOOOOOO!!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Intr-o stare de normalitate garcioi si guta si alti trepanati de pe acolo ar trebui sa evite cartierele de blocuri pentru a nu lua niste vatraie pe spinare pentru a le aduce aminte ca gargara lor infinita nu tine de cald

    RăspundețiȘtergere
  13. asta seara la ok guta cu toata gasca lui au impartit banii care leau ramas de la voicu.informatia e sigura si se poate verificanu mai votati voicu votati iancu oameni buni

    RăspundețiȘtergere
  14. voicu nu va mai iesi !popa cornel sau constantin iancu iese deputat pe colegiul asta

    RăspundețiȘtergere