restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

vineri, 11 ianuarie 2013

PSD se pregateste de Congresul din Aprilie. Alegerile in teritoriu incep din februarie .

Cel mai mare partid din Romania , PSD , se pregateste de alegeri .
Premierul Victor Ponta a anuntat luni ca PSD va organiza un congres pe 19-20 aprilie 2013, congres la care sa fie aleasa noua conducere a partidului.
 Aceasta propunere pentru a organiza pe 19-20 aprilie congresul PSD in Bucuresti a fost validata de catre Comitetul Executiv . Pana atunci toate structurile PSD vor avea alegeri si dezbateri prevazute in mod obisnuit. In cadrul congresului se va alege noua conducere pe un mandat pana la alegerile din 2016 .
La Calafat , organizatia municipala a PSD si-a programat alegerile pentru luna lui Februarie data exacta fiind anuntata in curand printr-un comunicat .
Dupa finalizarea alegerilor in judet , spre sfarsitul lunii martie se preconizeaza a avea loc Conferinta Judeteana a PSD unde deasemenea vor fi alegeri atat pentru functia de Presedinte al PSD Dolj cat si pentru Comitetul Executiv si Consiliul Judetean al acestui partid .
PSD Calafat deja a si inceput pregatirile , prima masura si cea mai importanta fiind aceea a strangerii randurilor si a promovarii tinerilor .
In zilele urmatoare PSD Calafat va face cateva anunturi importante prin care va da un semnal extrem de pozitiv in ceea ce priveste atragerea unor noi membrii ,prioritatile , principiile si drumul de urmat in viitor pentru a isi consolida si mai mult pozitia de lider in aceasta zona .
IMPORTANT : Veti putea urmarii imagini VIDEO si FOTO de la Conferintele PSD Calafat si DOLJ , doar pe Adevarul de Calafat in momentul in care acestea vor avea loc .

58 de comentarii:

  1. PSD este la guvernare si cand este in opozitie asa ca ce va mai mira ca toata lumea de calitate este la acest partid ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ninel se intoarce acasa in PSD?

    RăspundețiȘtergere
  3. ce a ajuns Romania ??? sa se puna bombe sub masini pana si in calafat dar la noi cine sa ia masuri aici toata lumea e intr-o cardasie totala un mic cuib de mafioti cu asigurari false , masini neinmatriculate , trafic cu tigari netimbrate in mogador la un magazin cunoscut de politie , droguri in licee , deturnari de fonduri , evaziune fiscala la magazinele din mogador si lista poate continua .
    Nici pe acest ziar nu am vazut vreunul din aceste cazuri prezentat desi ma indoiesc ca nu le cunosc .

    RăspundețiȘtergere
  4. Cum sa ne intorcem in PSD cand Popa E face USL la Calafat.Cred ca omul asta nu e sanatos la cap in alte parti se pregatesc de despartire dar asa vrea Guta la Calafat ca pierde putera.Bai Emile asculta de Traistaru ca el e singutul care mai vrea binele acestui orasi si atunci vor venii si oameni de calitate in PSD

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti timpit tu,Emil este băiat desteapta, face exact ce i s-a comunicat de la Prioteasa.

      Ștergere
  5. PSD este singurul partid care a deschis usa tinerilor in Calafat.
    Singurul partid social.
    Singurul partid care ii intelege pe calafeteni.
    Singurul partid nemuradarit.
    Bravo PSD si tinerilor din PSD.

    RăspundețiȘtergere
  6. cea mai buna miscare a lui emil cu promovarea tinerilor,decat cu excroci ca gigi croitoru mai bine cu tineri fara nicio pata

    RăspundețiȘtergere
  7. Si "acesti tineri" sa fie...Nino-nino?

    RăspundețiȘtergere
  8. Mai multe despre noul lider al PNL Calafat pe www.facebook.com/MageruGeorgevicePNL

    RăspundețiȘtergere
  9. Mai multe despre noul lider al PNL Calafat pe www.facebook.com/MageruGeorgevicePNL

    RăspundețiȘtergere
  10. Mai multe despre noul lider al PNL Calafat pe www.facebook.com/MageruGeorgevicePNL

    RăspundețiȘtergere
  11. Mai multe despre noul lider al PNL Calafat pe www.facebook.com/MageruGeorgevicePNL

    RăspundețiȘtergere
  12. Mai multe despre noul lider al PNL Calafat pe www.facebook.com/MageruGeorgevicePNL

    RăspundețiȘtergere
  13. Prioreasa e pe duca bai flabanaiere iar Emil a fost vandut odara acum nu se mai intampla acelas lucru .Guta cu echipa lui de diversionisti vor sa puna mana pe PSD.Pesediisti trwzitiva.Lui E Popa ia spalat guta si gartoi creieru ca il face mare pe fiisau voicu.Emile voicu se duce dracu dae la conducerea PNL Dolj asa ca o organizatie puternica si un PSD puternic vom reusi

    RăspundețiȘtergere
  14. de la guta pana la emil drumul e lung si banii sunt grei , mai are guta de furat vreo 50 de mandate ca sa poata cumpara PSD Calafat , cumpara 1-2 ca gigi si dan , dar ca sa cumpere toata organizatia e greu

    RăspundețiȘtergere
  15. Dar de Guta-xerox-giratoriu-regeneratul-fotovoltaicul-creatorul de locuri de munca-filipescianul-uneperistul-travestitul-tabaragiul-pretlemnarul-RSRistul-angajatorulde neamuri-absolventul-comisionarul-dnagistul-paraparalagistul-investitorul-cultularizatul-banfuratul-minciunatul-izmenarul-amantalatul-furtisagatul-organizatorul de bugete-invartitorul de protap-organizatorul de licitatii-pubelatul-stationatul-impresarul-multi ii spun primarul(la dna) ce mai spun procurorii?

    RăspundețiȘtergere
  16. Breakin News : Dan Stefan si Gigi Croitoru propusi pentru excluderea din PSD !!

    RăspundețiȘtergere
  17. Mai respira si tu ma ofticatule,ai sa faci icter

    RăspundețiȘtergere
  18. aici nu e voie sa se oftice nimeni totul e sa se spuna adevaruri despre lucruri si fapte .
    Guta daca iese Manda presedinte la psd e terminat asa se aude .
    Cine cunoaste mai multe amanunte sa le posteze aci

    RăspundețiȘtergere
  19. Oricine iese presedinte la PSD Guta dispare!

    RăspundețiȘtergere
  20. Mihai Fifor va fi noul presedinte al PSD Dolj si viitor candidat pentru functia de presedinte al consilului judetean

    RăspundețiȘtergere
  21. Claudiu Manda va fi !Pe Claudiu il sustine si Zgonea si Vasileasca.

    RăspundețiȘtergere
  22. fugiti ba de aici,la psd calafat candideaza guta si sa-r putea sa si castige daca vrea...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Taina-n cur la noi la poarta.Asta ca sa nu adormi.

      Ștergere
  23. Mihai Fifor sustinut de Prioteasa va fi viitorul lider al PSD Dolj , Manda si Vasileasca sunt prea mici ca sa-l doboare pe Prioteasa

    RăspundețiȘtergere
  24. Fratii mei din psd haideti sa ne unim in aceasta perioada sa facem organizatia puternica .sa facem alegeri sa fim sustinuti de cei de la judet indiferent cine sunt ca e Olguta ca e Prioteasa si sa avem un cuvant greu in Calafat.Oamenii stiu ca e singurul partid care tine cu ei.Daca E Popa vrea sa ne vanda lui Guta si Gartoi se insala.Fara fam Traistaru psd Calafat e mai sarac si mai slab dar noi cei care vrem binele acestui partid si al orasului nu acceptam sa se pise Gartoi adormitul pe noi si-i vom demonstra si lui si lui Guta ca suntem mai smecheri ca ei la jocuri politice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord . Dar stai linistit ca, chiar daca ar vrea E Popa ce spui tu nu o sa vrea Traistaru. Cand e vorba de Guta si de acolitii lui pe Traistaru nu-l poate impaca nimeni.Pentru ca stie mai bine ca noi ce marfa e actualul primar si cred ca a vazut mai multe decat noi despre hotiile padurarului.

      Ștergere
  25. ce frati ai tu in psd , tu nu faci parte din psd , vinzi piese auto

    RăspundețiȘtergere
  26. Emil Popa e singurul om in masura sa conduca PSD Calafat si tot ce face,face pentru binele partidului,Guta nu are puterea financiara sa cumpere PSD Calafat,cum spunea cineva mai sus,nici daca fura 50 de mandate nu poate face asa ceva,asa ca terminati cu prostiile,Emil va conduce partidul si tot el va fi cel care il va bate pe Guta peste 3 ani,Guta a castigat o batalie la alegerile din 10 iunie,dar razboiul e lung.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta depinde de el si de cata vointa are in iunie nu prea sa vazut asa multa vointa.Nu prea sa implicat mai mult a muncit socru-sau. Poate gresesc dar eu asa am observat.

      Ștergere
    2. Emil e singurul om din PSD de care lui Guta ii e cu adevarat frica,fara sa traga cine stie ce,fara sa bage bani in campanie a luat aproape 3000 de voturi,daca isi da putin interesul 1000 de voturi de care are nevoie sa castige le recupereaza foarte usor.

      Ștergere
  27. emil daca scapa de croitoru si inca de 2-3 de acolo cu dosar greu,atunci va iesii castigator

    RăspundețiȘtergere
  28. PSD merge mai departe numai daca se curata de mizeria din interior de Croitoru care voteaza cresterea taxelor si de asemenea oameni care sunt interesati doar personal.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate,dar mizeria din interior ,sunt toți membri de acolo,asa ca out !

      Ștergere
    2. Croitoru e cumparat de Guta inca din campania electorala.

      Ștergere
  29. Am citit aceste comentarii dar fosrye multi nu stiu adevarul.E Popa nu poate sal bata pe Guta asa cum se prezinta el acum pentru ca a iesit foarte sigonat din alegeri iar lui voocu ia facut campanie cum trebuia sa faca pentru el dar cu noi care stim cu ce se mananca jocurile politice va reusi asta daca vrea daca nu psd va gasi sigur un om serios si inteligent sa moara Guta si Gartoi Va tuc pesedistilor

    RăspundețiȘtergere
  30. emil chiar daca a pierdut prima lupta cu guta cred ca a invatat mult din asta si data viitoare daca isi da interesul si aplica tot ce a invatat in campaniile astea doua unde a participat activ are sanse sa-l bata pe guta,s-a vazut destul de clar la parlamentare ca emil a fost altul,mai aproape de oameni,s-ar putea ca pierderea alegerilor locale sa fie pentru el o infrangere care il va ajuta mult pe viitor.acum are un test foarte important de trecut si anume,sa faca curatenie in partid

    RăspundețiȘtergere
  31. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  32. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  33. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  34. Mai bine spuneti despre magariile lui Guta si cat ii da lu Gigi Croitoru.

    RăspundețiȘtergere
  35. COSTEL Iancu va fi noul președinte P.S.D. Calafat !

    RăspundețiȘtergere
  36. Cine este implicat in scandalul sexual Voinea sau Bora?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In scandalul sexual este vorba despre dr Voinea .Bora e prea tare ca sa inceapa cineva un razboi cu el .Bora si cand se apara e distrugator .
      Deci Voinea este cel cu scandalul

      Ștergere
  37. Guta se aude,ca l-ar fi reclamat o secretara

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  38. In urma scandalului SEX-GATE de la Calafat,Mircea Guta isi va da demisia, in locul lui ramanand vicepresedintele PNL,George Tiganul,care va fi si candidatul PNL Calafat pentru primarie

    RăspundețiȘtergere
  39. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  40. sexgate de calafat:DNA face sex cu GUTA.
    GUTA nu mai rezista.

    RăspundețiȘtergere
  41. Scandalul de sex care sta sa izbucneasca a fost declansat de consilierul lui Voicu doamna Gartoi Daniel.Guta se vede in fata faptului implinit dat in gat de Gartoi. Toate parasutele din primarie sa vorbeasca care cu cine sunt cuplate ca daca nu le spunem noi si incepem cu mama consilerei lui Guta , cu Meoara si alte cordeline .

    RăspundețiȘtergere
  42. mioara cea mai mare panarama din primarie,trage guta in ea ca in bosnia

    RăspundețiȘtergere
  43. meoara e doar una,urmeaza si alte dezvaluiri

    RăspundețiȘtergere
  44. Cel mai mare scandal din istora Calafatului,a izbugnit SEX-GATE de Calafat,in rolurile principale,Guta padurel si Meoara

    RăspundețiȘtergere
  45. Care meoara ca sunt mai multe care se culca cu Guta? aia tanara?

    RăspundețiȘtergere
  46. ce sa le faca tata guta sa le spuna povesti de cum aduce el investitorii la calafat ca restu e mana in castravetii de toamna

    RăspundețiȘtergere