restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

joi, 18 aprilie 2013

Adevarul de Calafat lanseaza in premiera , bannerul de promovare a ,, Zilelor Municipiului CALAFAT " 9 -12 Mai 2013 !

Echipa Adevarul de Calafat ,asa cum va obisnuit ,este publicatia on-line calafeteana No1 in promovarea evenimentelor importante ce au loc la Calafat si nu numai .Echipa de creatie a ziarului nostru , lanseaza azi 18.04.2013 , primul Banner de promovare a ,,Zilelor Municipiului CALAFAT 2013 " care se vor desfasura in perioada 9-12 Mai , in Locatia CENTRUL CIVIC .
Pentru a promova cat mai bine acest eveniment extrem de spectaculos ,echipa Adevarul de Calafat roaga pe toti aceia dintre dvs. care au profil pe reteaua de socializare Facebook, sa distribuie acest baner in mod repetat !
Va multumim pentru colaborare si va steptam in numar cat mai mare la acest eveniment important pentru
Muncipiul nostru  ! 

Nota:
Pentru o mai buna vizualizare CLICK pe Banner ...







6 comentarii:

  1. voi stiti cate zeci de milioane isi trag vartopelu,kotea cotet,gartoiu si paliu de la acxeste zile ????? taie si ei chitante false de 10-20 milioane restul la disaga proprie.In fiecare an dupa aceste zile pleaca in concedii la munte .

    RăspundețiȘtergere
  2. Lasati-i tata cu zilele orasului ca ce au la c..u lor numai de chermeza nu le mai arde

    RăspundețiȘtergere
  3. S-A INTRAT IN POSESIA FACTURILOR DE LA BRASOV SI ALBA IULIA,CRESTE DETURNAREA DE BANI PUBLICI CU INCA CATEVA MILIARDE.CAPO DI-L TUTTI GUTICA A BELITO DE TOT.CATI ANI CREDETI CA VA STA GUTICA LA MITITICA?

    RăspundețiȘtergere
  4. banner-ul asta l-a realizat Adelica?

    RăspundețiȘtergere
  5. vorbiti bai dreaq si de altceva ca m-am saturat de cativa ani de cand tot il injurati pe Guta . Administratorul a avut o idee ok cu promovarea zilelor orasului da voi tot cu politica va dati in barci . O sa ajungeti sa va cititi intre voi pe siturile astea de vorbiti doar politica .Vin Floriile , Pastele bagati si voi nijte articole normale si va apucati sa injurati dupa aia k dak o tineti tot asa nu cred ca o sa mai citeasca cineva sub 28 de ani blogu asta

    RăspundețiȘtergere
  6. ..ba zau asa sa nu-i ascunda pina nu organizeaza festivalul florii de troaca si al basinii porcului ca mnealor este experti in d-astea

    RăspundețiȘtergere