restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

joi, 11 aprilie 2013

IMPORTANT: S.O.S Hotelul-Restaurant CARPATI din Calafat ! Exproprierea singura solutie .

Hotelul -Restaurant Carpati -perioada interbelica

,,SOS Hotelul-Restaurant Carpati" din Calafat-o campanie
Fatada Hotel Carpati
initiata de ziarul Adevarul de Calafat! 

Turla Hotel Carpati

Pentru a fi salvat, Hotelul Carpati ,unul din cele mai mari simboluri ale Calafatului interbelic, trebuie urgent expropriat . 

Vedere interioara

Ziarul Adevarul de Calafat cere public tuturor ONG-urilor si celorlalte publicatii calafetene sa se alature campaniei ,,S.O.S Hotelul CARPATI ! "

Crama Hotel Carpati

Solicitam in mod expres Primariei Calafat si Consiliului Local sa intreprinda toate demersurile posibile si formele juridice necesare  pentru a expropria aceasta cladire de

 

Vedere curte interioara H. Carpati

patrimoniu neglijata grav de actualii proprietari , care se afla intr-o stare avansata de degradare si trecerea urgenta la refacerea ei atat prin fonduri de la Bugetul Local cat si cu fonduri europene .

Scurt istoric: Acest Hotel-Restaurant a fost construit de Ionita Marincu tatal lui Stefan Marincu (ctitorul Palatului Marincu ) .Inainte de a i se pune titulatura de  ,,CARPATI " se numea ,,Hotel-Restaurant IONITA MARINCU ".In perioada de glorie a acestui hotel-restaurant ,pe actualul trotuar din fata , functiona si o terasa de vara iar clientii erau atrasi de faptul ca acest obiectiv dispunea si de o Orchestra proprie .

Este de datoria noastra a tuturor sa nu asteptam nepasatori ziua in care nu s-ar mai putea face nimic pentru acest SIMBOL al Calafatului Interbelic -Hotelul -Restaurant CARPATI ,ziua sau noaptea in care mareata si impunatoarea turla a acestui fost hotel sa cedeze,prabusindu-se sub regretele tardive ale tuturor celor carora le mai pasa de salvarea, conservarea si promovarea istoriei acestui oras .

Nota: Pe langa Palatul Marincu(actual Muzeu de Arta), cele trei biserici printre care si cea greceasca si Hotelul -Restaurant Carpati ar deveni dupa renovare , probabil singurele edificii  pe care un turist le-ar putea vizita la Calafat !

SUNTEM DATORI SA LUAM ATITUDINE !

ALATURATI-VA CAMPANIEI

 ,,S.O.S Hotelul CARPATI !"

Asteptam opiniile si sugestiile dvs. atat la rubrica de comentarii cat si pe adresa de mail a ziarului nostru ->  adevarul.de.calafat@gmail.com


60 de comentarii:

  1. fututi gaoaza ta rudarene pe astea nu le vezi problemele societatii daca esti iuda esti manjit cretinel , te-ai vandut pe 30 de arginti, scrii numai de infaptuirile miraculoase ale lu mata guta, ia distanta ca ce va fi de gaozu tau cristian rudareanu nu-ti poti imagina, fiindca , daca n-ai fi fost preot era altceva, balacareai , faceai , dregeai , dar tu bagabond, si cati absolventi de seminar valorosi are zona asta si nu-si gasesc un post ca nu pot sa ocupe de lepadaturi, mai tu esti un floc in calea pricinii mai nimeni al orasului

    RăspundețiȘtergere
  2. Rudareanu si Gartoi basina o tinu numai in aiureli de copii mici sunt bolnavi sexual

    RăspundețiȘtergere
  3. roscovanul guta primarul pulimii, se ocupa de achizitii de clor cu 1 milion kg, nu are el timp sa consolideze ceva inorasul asta, a facut cate ceva pe la ciuperceni, dar la ce preturi, cu banii cheltuiti aiurea in satul lui se moderniza orasul, uitati-va la bulevardul HCC, e praf, unde sunt cele 30 de miliarde anualk incasate taxa de tranzit, in vile la brasov, in apartamente in centrul calafatului, in cryslere, in fufele care il insotesc mai peste tot unele chiar din primarie, prostomete te-ai crezut destept dar tot la gandirea primara ai ramas

    RăspundețiȘtergere
  4. roscovanul guta primarul pulimii, se ocupa de achizitii de clor cu 1 milion kg, nu are el timp sa consolideze ceva inorasul asta, a facut cate ceva pe la ciuperceni, dar la ce preturi, cu banii cheltuiti aiurea in satul lui se moderniza orasul, uitati-va la bulevardul HCC, e praf, unde sunt cele 30 de miliarde anualk incasate taxa de tranzit, in vile la brasov, in apartamente in centrul calafatului, in cryslere, in fufele care il insotesc mai peste tot unele chiar din primarie, prostomete te-ai crezut destept dar tot la gandirea primara ai ramas

    RăspundețiȘtergere
  5. Dragilor frumos articol dar suntem siguri ca flasnetele incompetente din jurul lui Guta vor sari si vor spune ca nu se poate exproprierea .
    In acest sens va ajut cu o initiativa asemanatoare din partea unui primar cu adevarat prieten al oamenilor si respectat in acelasi timp, dl Sorin Oprescu :


    Primaria Bucuresti ar putea expropria cladirile de patrimoniu care au fost neglijate de proprietari
    Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat că municipalitatea ar putea expropria câteva clădiri de patrimoniu neglijate de proprietari, pentru a fi refăcute, cum ar fi Hotelul Concordia şi casa unde a locuit “Miţa biciclista”.

    Sorin Oprescu a spus că aceste clădiri de patrimoniu sunt în stare avansată de degradare, acesta fiind şi motivul pentru care se intenţionează consolidarea şi renovarea lor.

    Primarul Capitalei a precizat că municipalitatea este dispusă să găsească soluţii în vederea exproprierii clădirilor de patrimoniu neglijate de proprietari, pentru reabilitarea acestora.

    “Anul acesta ne-am propus să expropriem câteva clădiri de patrimoniu, pe care să le refacem, cum ar fi Hotelul Concordia. Este necesar ca generaţiile următoare să nu uite unde s-a semnat actul Unirii Principatelor Romane. Dacă proprietarii nu se apucă de treabă acolo, sunt dispus să trec la expropriere. Când aceştia uită de asemenea clădiri, nu pot să stau să aştept ca samsarii să pună mâna pe ele pentru a-şi construi proiectele imobiliare. Împreună cu fondurile noastre şi cu fondurile europene putem reface clădirile de patrimoniu din Bucureşti”, a mai spus primarul Sorin Oprescu.

    Casa Miţa Biciclista, de pe strada Biserica Amzei, este monument istoric ce datează din 1900. Numele casei aminteşte de apelativul proprietarei Maria Mihăescu, prima femeie din Bucureşti care a mers pe bicicletă.

    Catalin Lupasteanu, Mediafax

    RăspundețiȘtergere
  6. Extraordinara ideea si speram sa luptati pentru ea .Eu ca romanca plecata din tara as fi tare incantata sa vin vara in orasul meu natal si sa ies seara cu prietenii si familia la un asemenea restaurant minunat si incarcat de istorie .Mi-as dori ca interiorul acestui hotel sa fie impanzit de un colaj de tablouri care sa contina figurile proeminente al acestui oras .Ar fi ceva mirific ,am contribuii cu totii la cultivarea culturii in mentalul copiilor nostri care inafara de calculator nu mai stiu nimic .
    Va doresc succes si multe asemenea initiative laudabile !Salutari tuturor prietenilor si concetatenilor mei de la Calafat !
    Laura - Madrid

    RăspundețiȘtergere
  7. DIRIGINTA NOUA LA POSTA CALAFAT !!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Este de neacceptat ce se intimpla cu aceasta cladire ! Trebuie facut ceva ,deoarece Calafatul se degradeaza precum aeste cladiri,candva mandria Calafetenilor !

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca se gasesc vreo 140 de miliarde,poate o sa-l vinda actualul proprietar,ca am auzit ca atit cere pe el.Ar fi bine sa fie cumparat,caci este al Calafatului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Actualul proprietar! Cine este? Nu cumva prietenul nostru?

      Ștergere
    2. Trebuie expropriat nu cumparat de la mafiotul ala ??????
      Exista si lege in acest sens ptr astfel de neghiobi .
      Iar suma pe care o avansezi dovedeste ori ca esti dus rau de tot cu pluta pe Dambovita ori ca esti prost .
      140 miliarde = 3milioane euro adica de cate ori mai mult decat primaria ??? 3 milioane nu face tot orasu.
      Proprietaru sigur este vreun handicapat care o fi stat 10-15 ani prin puscarie si vrea sa se pricopseasca la Calafat acum la batranete .
      Dar la Guta te astepti iar la un tun imobiliar sa faca fifti fifti cu ala si sa propuna consiliululi cumpararea lui ca are nebunu antecedente cu terenul din fata primariei cand daca nu se opunea Traistaru aranjase padurarul roscovan o cacialma imobiliara cu cascaval consistent .

      Ștergere
    3. Stiu ca proprietarul este un roman stabilit de foarte mult timp in Germania(fosta federala),si omul chiar are bani,ceva afaceri bune pe acolo.Nu cred sa-l intereseze un pret minim,ca e afacerist UE.(adica aia de au nenorocit Romania).Ar fi bine sa vrea sa vinda super ieftin,sa faca un bine Calafatului,dar am mari dubii la astia "vestici" in legatura cu "binele".

      Ștergere
    4. eu am dubii in ce numesti tu "binele" ...ratai dreaku de comunisti.. cladirea e a aluia si face ce vrea cu ea chiar sa o lase sa se prabuseasca.. dobitoci au fost aia care au vandut-o.. aia e .. tipic romanesc .. sau tradus pentru pulime - nu e (mai) nimic de facut !
      astia ar face bine sa se apuce de reparat strazile, parcurile , sa traga apa la basarab-golent, etc etc decat sa se uite in curtea vecinului ..

      Ștergere
  10. Nu cred ca si asta e al lui guta

    RăspundețiȘtergere
  11. hotelul l-a cumparat mircea guta

    RăspundețiȘtergere
  12. Stire bomba mugurel cu capu chel implicat in trafic si consum de droguri de mare risc

    RăspundețiȘtergere
  13. oameni buni proprietarul acestui hotel are amenzi neplatite fata de primarie in valoare de cateva sute de milioane si guta nu zice nimic , mai mult guta nici nu ii mai aplica amenzi se poate ca proprietaru sa-i dea lui mai bine o spaguta si sa nu mai primeasca amenzi .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Primele amenzi le-a aplicat Traistaru si apoi le-a pierdut in instanta,cind au fost contestate(ca ilegal aplicate).Apoi a venit rindul lui Guta sa dea amenzi...si a patit la fel.E tare tipul de are hotelul Carpati,are o armata de avocati(din Germania),si o sa castige mereu.A cerut sa cumpere pamantul de sub hotel de la primarie si Traistaru a refuzat,asa ca a zis ca o sa lase cladirea in paragina pina o cade,si apoi o demoleaza,ca este dreptul sau,e proprietar.Asa ca nu vad o rezolvare amiabila.

      Ștergere
    2. sa cumpere terenul pe modelul usurelu cred ca e mai simplu si mai bine

      Ștergere
  14. Primaria Bucuresti ar putea expropria cladirile de patrimoniu care au fost neglijate de proprietari
    Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat că municipalitatea ar putea expropria câteva clădiri de patrimoniu neglijate de proprietari, pentru a fi refăcute, cum ar fi Hotelul Concordia şi casa unde a locuit “Miţa biciclista”.

    Sorin Oprescu a spus că aceste clădiri de patrimoniu sunt în stare avansată de degradare, acesta fiind şi motivul pentru care se intenţionează consolidarea şi renovarea lor.

    Primarul Capitalei a precizat că municipalitatea este dispusă să găsească soluţii în vederea exproprierii clădirilor de patrimoniu neglijate de proprietari, pentru reabilitarea acestora.

    “Anul acesta ne-am propus să expropriem câteva clădiri de patrimoniu, pe care să le refacem, cum ar fi Hotelul Concordia. Este necesar ca generaţiile următoare să nu uite unde s-a semnat actul Unirii Principatelor Romane. Dacă proprietarii nu se apucă de treabă acolo, sunt dispus să trec la expropriere. Când aceştia uită de asemenea clădiri, nu pot să stau să aştept ca samsarii să pună mâna pe ele pentru a-şi construi proiectele imobiliare. Împreună cu fondurile noastre şi cu fondurile europene putem reface clădirile de patrimoniu din Bucureşti”, a mai spus primarul Sorin Oprescu.

    Casa Miţa Biciclista, de pe strada Biserica Amzei, este monument istoric ce datează din 1900. Numele casei aminteşte de apelativul proprietarei Maria Mihăescu, prima femeie din Bucureşti care a mers pe bicicletă.

    Catalin Lupasteanu, Mediafax

    RăspundețiȘtergere
  15. azi cine mai pleaca in excursie la dna? scuipati-i in gura sau pe unde prindeti pe guta, cotea, gartoi si pe altii care v-au adus in aceasta situatie, saptamana viitoare o surpriza nationala pentru homosexuali in frunte cu nasul lor mircea puskin, fiindca ei au pe nasul in suflet, trebuie sa se auda si mai incolo spre cheile dambovitei despre bravurile unor nimeni ai calafatului

    RăspundețiȘtergere
  16. De Trei saptamani pleaca la DNA care DOI pe zi incolonati semn ca voicu ia scapat hahahaha

    RăspundețiȘtergere
  17. Ce domne , psd ul trece la pnl? Asa se aude pe la colturi ca ramane taicu singurel

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mugurel-chiveta taci din gura ca ai 4 angajati la zilierii din primarie ardetear benga tradatorule .Cu tine nu se mai incurca nimeni daca zici ca nu e asa intreaba pe Manda ce parere are despre tine si ai sa te convingi cu urechile tale flenci cat esti de hulit datorita caracterului

      Ștergere
  18. cei de la spd n-or fi gloabe ca alea de la pnl judecati si voi

    RăspundețiȘtergere
  19. urmeaza homosexualul garcioi sa mearga la dna stie el de ce, o sa-i amintim cu o zi inainte, acum merg nefericitii pe care i-au bagat ei in rahat , n-or mai fi vazut pana la ei procurorii zmei, i-au luat ca din oala, la ce te astepti de la niste nescoliti, pentru ei nu e lege, nu e ordine, nu e nimic, uite ca o sa-i invete cineva si pe ei sa se alinieze, peste 1 saptaman , doua daca n-o fugi gartoi cu ismenele in bat doar sa scape neagata dar asta nu e sigur

    RăspundețiȘtergere
  20. In curand dupa ce rosco va pleca la facultate PNL va cersi la usa PSD mila sa nu fie spulberat de pe esichierul politic calafetean .Dupa zilele orasului .

    RăspundețiȘtergere
  21. va bate PNL si cu mangearul la cat de papagali sunteti pesedistii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pnl cand o fi decuplat de la conducta de bani a bugetului local mai valoreaza fix ,,ZERO " dupa virgula.

      Aveti putintica rabdare sa vedeti ce ganduri mari are Kovesi la conducerea DNA .Parca este un partid care are mare frica de Laura , o fi cumva pnl , o fi mishu ?

      Ștergere
  22. Sa exproprieze si sa faca renovari

    RăspundețiȘtergere
  23. Ninelus,muguras,acum este sansa voastra sa scapati de la PDS.Acolo o sa ramana numai clanul si nu cred ca astia uita nimic(mai ales faza cu biblia).Mosu are deviza:nu uita si nu ierta NIMIC!

    RăspundețiȘtergere
  24. Cei care in zilele urmatoare isi vor da demisia in bloc din PSD si vor trece la PNL sunt:Dan Stefan, Carmen Ciuica,Croitoru Gigi,Tuna Dana,Jianu Adriana,Iofcea Sorin,Trocan Cornel,Cojocaru Sergiu, Coltan Nicusor,Dihoru Marian,Tenescu Mihai,Popescu Marin.Reprezentatul lor este Dan Stefan si ultima runda de discutii a avut loc ieri intre Dan Stefan si Mircea Guta.PSD Calafat va fi distrus.Daca vreti opozitie va dam.Si daca tot ne faceti cum ne faceti,acum sa aveti si motiv.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. +Se negociaza si cu alte persoane,o sa fiti facuti praf.

      Ștergere
  25. Ce fac pnlisti labucuresti fac si pisicii liberali in teritoriu

    RăspundețiȘtergere
  26. ce va facem domnule gartoi, e clar ca voi sunteti la limita rezistentei, oricare ar fi daca ar fi facut plotogariile de le-ati facut voi insa cred ca daca ar fi pe real s-ar mai descoperi vreo 50 de miliarde

    RăspundețiȘtergere
  27. "Gartoiul" estel o creatura pe seama careia sunt puse fazele de cascadorii rasului care se petrec intr-o anumita instituie publica din Calafat, "Gartoiul" a ajuns la fel de celebra ca monstrul din Loch Ness sau Bigfoot.
    Primele povesti despre bizara creatura au aparut in 2004, un ziar local a publicat in vara acelui an o descriere a creaturii, oferita de cativa oamenii care s-au intalnit cu ea, care au pretins ca au vazut animalul pe strada. Acestia au descris o creatura bipeda, de aproape un metru si saptezeci si cinci, cu tepi pe sapte, maini groase si picioare subtiri, un cap alungit si mare si ochi rosii sau negri.
    Daca va intalniti cu aceasta creatura, va rugam sa fugiti cat puteti de tare, sunteti in pericol de a suporta minciuni extraordinare si puteti sa fiti infestat cu boala numita "Gartoina".

    RăspundețiȘtergere
  28. Echipamentele pentru pichete, cumpărate cu doi ani înainte

    Prima firmă care pare să fi deschis drumul „sereleurilor” din Drăgăneşti este SC BRICOMAT SRL. Potrivit facturilor cu numerele 08 şi 35 din datele de 9 respectiv 15.12.2008, Primăria Calafat a cumpărat de 500 de milioane de lei echipamente necesare pentru staţii de autobuz (despre care înţelegem că valoarea finală a uneia ar fi la 200 de milioane de lei vechi), dar şi echipamente pentru pichetele PSI pe care Primăria urma să le cumpere peste doi ani.
    Într-un material electoral pe care îl împarte, primarul Mircea Guţă spune că „mandatul meu a fost unul de sacrificiu într-o perioadă de criză”. Lovit de recesiune, primarul a trebuit să îşi vândă chiar Chryslerul pe care îl achiziţionase… din salariul de edil? Gura lumii spune că ar fi fost o atenţie din partea colaboratorilor, mai exact de la firma Bricomat. Mai spun oamenii că primarul Mircea Guţă a făcut câteva excursii prin Orientul Mijlociu, dar şi prin ţări scandinave.
    Pe multe dintre facturile emise de firmele din Drăgăneşti Olt, Mircea Guţă a semnat ca... primarul, dându-şi „văzutul” pentru facturile de miliarde. Că doar nu dădea de la el din buzunar. Îl ajuta şeful de la DSUP (utilităţi publice), Pârvan Gheorghe. Semnăturile celor doi apar pe multe dintre facturi. De altfel, în urmă cu câteva zile, mai mulţi angajaţi ai Primăriei au dat cu subsemnatul în faţa celor de la DNA pentru cheltuielile exagerate ale conducerii. La o primă estimare, cel puţin un milion de euro s-au cheltuit în mandatul de criză al lui Guţă pentru roţi de pubele la 5 milioane bucata, cloramină la un milion kilogramul, coşuri de gunoi la 10 milioane bucata, staţii de autobuz la peste 200 de milioane bucata etc. Se putea face altceva cu aceşti bani? Răspunsul îl ştiţi doar dumneavoastră, calafetenii.

    RăspundețiȘtergere
  29. voi ca sa rezolvati ceva trebuie sa negociati cu .....RAHOVA,dar ei or negocia cu voi

    RăspundețiȘtergere
  30. iliuta vai de pl ta,o sa mai ramaneti in psd tu,emil si bogdan cu tovarasu lui cosmin k pe bosorogi nu va mai puteti baza mai mult de 2-3 ani k ii ia natura

    RăspundețiȘtergere
  31. PNL = Mageru, Girtoi, Cotea(3 locuri de munca)

    RăspundețiȘtergere
  32. muie B.I.C(bogdan iliuta cosmin)

    RăspundețiȘtergere
  33. ce a facut laba din Iliuta asta , gonit din casa de nevasta , luat la misto de toata familia , toata viata a trait doar pe spinarea altora . Sta toata ziua pe calculator acasa sau sus la moara comenteaza si face laba la folme cu travestiti

    RăspundețiȘtergere
  34. Futute- n laba guta cu homosexualii tai, inainte sa te ia fratii la bulau ia-i si lu nichipercea de gartoi nistr ismene ca cine stie cat stai pe acolo pe la zdup cine - i mai cumpara

    RăspundețiȘtergere
  35. Guta puscarie te doare rau, spunei lui gartoi sa se doteze cu protaza la kur ca o sa-l futa multi in perioada ce vine

    RăspundețiȘtergere
  36. Guta padurarul furacios saltat inainte de ziua orasului vor fi proteste mari in oras la auzul sirenei o pula se pishe toti pe el si pe ai lui o sa-i zica luati- dreak ca treb demult luat dar a mai stat capra pe la unul pe la altu, interesant e ca banii fututi de guta si gartoi vor trebui pusi la loc in buget dar coate goale izmenarul gartoi de unde - munca in folosul comunitatii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa il saltaseti si anul trecut, voi nu v-ati plictisit?

      Ștergere
    2. Acum il ia dal in pl n de fraier si sio si merita fiindca a crezut cai face pe toti

      Ștergere
  37. Unde sunt pelerinele de 10 milioane de la bercea mondial , sunt cumva doar pe hartie? dar mastile de gaze? dar crysleru de la bricomat si de coman ce stii gutica pula mica, nici nu stii cat de mic incep sa fii

    RăspundețiȘtergere
  38. Muk in kur e pe realitatea, vere intrebati -l daca mishu are vreo legatura cu sc metal bronz, oricum va fi confruntat public cu aceasta intrebare cat de curand fiindca voicu=guta 2 escroci si 2 bubosi

    RăspundețiȘtergere
  39. cNN va fi prezent la calafat si va mediatiza dosarul penal al lui guta o planeta intreaga va afla despre evolutiile penaliste , apropo dosarul cu cearceafurile matrasite de guta la poiana mare se apropie si ala de sfarsit fiti pe faza

    RăspundețiȘtergere
  40. La saltarea iminenta a Lui guta de catre procuririi DNA ,calafatul cel putin o saptamana va fi asediat de jurnalisti.Sa vedeti pisu lumii la primarie cum o sa zica toti ,,saracu"
    Saracii sunteti voi,guta dupa ce iese tot miliardar o sa fie asa ca orientativa cat Mai aveti timp ca a sosit timpu

    RăspundețiȘtergere
  41. Gartoi basina nu se mai poate opri din basini saracul de el e fumat rau

    RăspundețiȘtergere
  42. Curtea de conturi vine la controlul anual la primaria Calafat dar de data asta manati si sub presiunea a doua reclamatii care au fost facute cu 3 luni inainte exact la Vacaroiu .
    Curtea de conturi a fost acuzata ca la controalele precedente au incercat sa-l spele pe padurarul roscovan Guta in timp ce Dna craiova deja gasise prejudiciu de peste 1 milion de euro.
    Acum Curtea de conturi vine cu coada intre picioare si chitita sa nu se faca de ras cand io intreba presa ce-au pazit la controalele recente cand stiau ca dna e bagata pan la gat in demascarea grupului de crima economica organizata .
    Si astazi au mai fosst inca doua personaje la dna craiova .
    Si mai nou Psd e pe felie cu Basescu deci sa vedeti in perioada urmatoare ce lichele liberale ciorditoare de bani publici va scoate Kovesi din jobenul Dna. Voi credeti ca Guta a spaguit doar pentru el ? Banii s-au dus si mai sus ia sa vedeti suspizde-suspizde de la Calafat pe la RTV.

    RăspundețiȘtergere
  43. Izmenaru de gartoi plebeu din tata in fiu e insignifiant personaju ca si popa rudareanu ca doar n-o fi patrician o libelula de 2 lei nu stiu daca e sau nu homosexual lumea zice ca e sa vedem si parerea lui mitropolitu , alt personaj roscovan e buba guta puta - bai precupetule RAHOVA scrie pe tine futute n gura de kakat tu castigi alegeri cu ajutorul unei parti a militiei din calafat pe vremea lui david dar tot cu ajutorul militiei populare iti vei pierde libertatea cretin de tara

    RăspundețiȘtergere
  44. Daca tara e condusa de oameni ca mishu care habar nare pe ce lume traieste ,sia vazut sacii in caruta il doaren basca de cei care au alergat pt el - sa-ti fie rusine voicule fututen gura de derbedeu sa nu mai calci pe aici ca iti punem kuru pe gard alaturi de al lui gartoi

    RăspundețiȘtergere
  45. Cei de la curtea de conturi vor fi reclamati la conducerea centrala pt spalarea padurarukui , sa stea dreak la hotel sa manance sandvishuri si sa fie echidistanti altfel o belesc

    RăspundețiȘtergere