restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

marți, 9 iunie 2015

BREAKING NEWS: România abia ieri 08.06.2015, a fost scoasa din criza crunta provocata de guvernele de dreapta ! PIB-ul României din 2015 sub guvernarea PONTA, îl egalează pe cel din 2008 sub guvernarea TARICEANU !

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/1481/21333/14420301/3/3-pib.jpg
Pib-ul Romaniei din 2015
Dupa ani de dezastru si genocid economic provocat de guvernele de dreapta aflate la putere intre anii 2008-2012, România abia ieri 08.06.2015 sub guvernarea celui mai performant Prim Ministru din ultimii ani,Victor PONTA, a iesit total din acea criza crunta, intentionat provocata impotriva romanilor , a afirmat Mihai Gâdea, luni, la "Sinteza zilei", unde a arătat un grafic al Institutului National de Statistica si Prognoza, care reprezintă parcursul Produsului Intern Brut trimestrial al României, în perioada 2000 - 2015.
PUBLICITATE
"Ieri, PIB-ul din 2015 l-a egalat pe cel din 2008. Astfel, România reuşeşte să ajungă la o creştere economică precum cea dată în 2008 de boom-ul imobiliar, de investiţiile străine", cand Prim Ministru era liberalul Calin Popescu TARICEANU sustinut de catre PNL si PSD, a spus Mihai Gâdea.

Gâdea a subliniat că se aştepta ca cineva să prezinte acest tabel şi să spună românilor "nu doar că am ieşit din criză, ci că am atins din nou acel vârf istoric".

Totusi,in acest context de revenire spectaculoasa a economiei datorita exclusiv masurilor luate de Guvernul PONTA, acum cand s-au reparat toate nedreptatile din guvernarea macabra a lui Emil Boc, cand cresc salariile, pensiile si alocatiile, cand se fac investitii masive, cirezi de imbecili penali la propriu, cu o ura de nedescris impotriva propriului popor pe care l-au batjocurit de fiecare data cand au avut ocazia atat in interior cat si in exterior, s-au gasit sa-i ceara demisia celui mai bun Prim Ministru, Victor PONTA, cel care a dus Romania pe fagasul cel mai bun din ultimii ani ?!
Sa fie oare tara asta, pardon colonia , blestemata ???
Sau Victor PONTA este victima grupurilor de interese obscure , a mafiei ,care prin masurile fiscale drastice luate de acest guvern, le-a taiat radacinile si tentaculele cu care ani l-au rand au pus Romania la pamant, au jefuit-o si au jucat-o in picioare in cele mai dramatice momente ale ei ???
Partea a doua se pare ca este cea mai plauzibila...in proportie de 99,99 %  .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu