restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

luni, 6 iulie 2015

Integritatea si profesionalismul pentru functia de Primar al Calafatului au un singur nume,ing. Emil POPA-Presedintele PSD Calafat

In decursul ultimilor ani, cetatenii Municipiului Calafat dar si
Emil POPA-Presedinte PSD Calafat
reprezentantii tuturor institutiilor din urbe, au avut ocazia sa analizeze la ,,sange" cum se spune in popor , prestatia principalilor oameni politici dar si a altor personalitati de la nivel local.Prin pupila obiectiva a cetateanului de rand si nu numai, au fost prefirate aproape pana la saturatie cateva nume cu rezonanta aproape din toate domeniile, iar dintre toate unul singur s-a detasat decisiv in constiinta oamenilor ca fiind intru totul integru, bun gospodar si cu un simt civic extrem de dezvoltat, un om care uraste coruptia si coruptii, un om care a dovedit de-a lungul vietii sale ca are har in a face lucrurile sa mearga nu bine, ci foarte bine, un om care nu are si suntem siguri ca nu va avea ,,dosar".
Inginerul Emil POPA, caci despre el este vorba, reprezinta fara tagada la ora actuala singura solutie pentru functia si demnitatea de Primar al Calafatului .
Daca locuitorii acestui municipiu vor constientiza fie si in al 12-lea ceas ca functia de primar nu se limiteaza la pomana din luna de campanie electorala si ca nu e un moft si o joaca de-a ,,micu, berea si cu spaga",  ci o treaba extrem de serioasa si de o importanta vitala pentru traiul si confortul lor si al copiilor lor in viitorii ani , inginerul Emil POPA va castiga Primaria Calafat la un scor de peste 75% fara nicio exagerare .
Sunt deja zvonuri ca in culise deja s-ar pregati si unele marionete care sa fie aruncate pe piata ,,invelite " in ambalaje false si cu etichete dinainte stabilite, aceea de oameni mesianici si curati ca lacrima de fata mare, oameni de paie, oameni care sa asculte si sa execute intocmai ce li se dicteaza, oameni care sa stie sa spuna doar ,, am inteles" si care sa nu aiba propria lor viziune despre viitorul si problemele acestui municipiu destul de greu de administrat, contrar aparentelor.
Calafatul nu mai are nevoie de aventuri si de aventurieri farisei, Calafatul are nevoie acum mai mult ca oricand, de un OM integru, puternic si independent din p.v. financiar , de un foarte bun administrator dovedit ,de un Primar care sa prioritizeze principalele probleme ale municipiului si sa actioneze cu toate resursele din dotare pentru realizarea lor intr-un timp rezonabil !
Primul pas pe care viitorul Primar al Municipiului Calafat va trebui sa-l faca obligatoriu inca din prima saptamana de mandat este aceea de a comanda un audit unei firme serioase de experti financiari pentru a sti cum si de unde pleaca la drum ca prim administrator al Primariei Calafat.

2 comentarii:


  1. Emil Popa primar Calafat! Restul la puscarie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta e clar ! Omul e bun , dar tarfele și beţivii , vor face totul sa nu iasa , caci viitorul lor este foarte negru .....

    RăspundețiȘtergere