restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

duminică, 16 august 2015

ULTIMA ORA: Calafatul fara apa 2 zile ! Statia de Apa de la Calafat a fost ,,modernizata" pe acelasi sistem fix ,desi s-ar fi putut construi o statie plutitoare.

Calafatul fara apa
Pe surse demne de toata increderea din CAO am aflat dintr-o scurta convorbire telefonica din aceasta dupa amiaza ca situatia referitoare la o posibila furnizare a elementarei ape care se afla la nici 100 de metri de Calafat , este practic fara o rezolvare intr-un termen rezonabil, toate comunicatele emise facand parte din uzantele care se impun in astfel de situatii.
Sursa noastra ne-a dezvaluit si un fapt cutremurator acela ca reprezentantul Calafatului in AGA de la CAO ,primarul Mircea Guta, nu si-a folosit votul in favoarea Calafatului ci a votat mereu in sistem de turma .
Conform sursei noastre, Calafatul, al doilea membru ca marime din Asociatia Generala a Actionarilor de la Compania de Apa Oltenia, ar fi putut sa-si conditioneze votul prin impunerea in Masterplan a constructiei unei statii plutitoare la Calafat care ar fi rezolvat pentru totdeauna problema apei .
Citam : ,,Primarul vostru in loc sa propuna o solutie europeana, pe bani europeni existenti, dati in cadrul Masterplanului si deloc costisitoare din p.v. al costurilor, desi stia de ani buni de aceasta problema , a ales o varianta proprie si parerea mea rudimentara, montarea de pompe la fantanile din Calafat si aducerea orasului in epoca colectivizarii, stiti, atunci  cand erau pline ulitele de femei carand apa cu galetile atarnate pe cobilita de la fantanile pe care le facuse statul la colturi de strada .
Mai rau este ca de la anul problema se va extinde de la Calafat si in satele apartinatoare plus com. Poiana Mare , acolo unde acum se baga tevile de apa pentru conectarea la Statia de pompare  din Calafat. Oamenii nici nu stiu ce ii asteapta si eu ca si cunoscator indeaproape al problemei le-as recomanda sa nu-si abandoneze fantanile din curti fiindca le vor fi de mare ajutor, daca la Calafat nu se va construi o statie plutitoare ". Mereu veti avea din pacate aceleasi probleme : Vara cand e seceta se dezamorseaza pompele , iar iarna si primavara cand creste nivelul Dunarii , pompele se inunda .De ras sau de plans, problema v-ati facut-o voi cu mana voastra in AGA, Compania avand si ea vina ei dar nu atat de mare cat a voastra ."

PS.  Respect maxim sursei noastre !
V-a spus cineva public acest adevar dureros pana acum ?... le este frica atat de umbra cat si de incompetenta lor.
Comentariile le faceti dvs.

6 comentarii:

 1. na. sa va iese pe nas berea,cei 10 lei si micul primit in campanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  spalati-va la sifon acum si faceti-va nevoile in padurea de la ciuperceni

  RăspundețiȘtergere
 2. BALADA UNUI PRIMAR CU TEAPA !


  UNDE ESTI TU NEA PETRICA (TRAISTARU)
  CA PUNAND MANA PE EI
  SA-I IMPARTI IN DOUA CETE
  IN CURVE SI-N DERBEDEI
  SI LA DOUA INSTITUTII CU CURAJ SA II RECLAMI
  CA SA NE SCAPE DE EI
  MAMA LOR DE PROSTOVANI
  CAND AI FOST TU IN PRIMARIE
  LICHELELE TE URAU
  INSA OAMENII DE BINE DE SANATATE-TI URAU
  CA SA POATA FURA TE-AU VRUT MORT SI IMPAIAT
  DAR LE-AI ARATAT LA TOTI CA ESTI BAIAT DE BAIAT
  FARA TINE IN CONSILIU AR FI VAI SI-AMAR DE NOI
  HAI INTOARCETE LA CARMA CA SA II CASTREZI PE BOI
  PE BOI, CURVE ,HOTI DE TARA
  TRAGE-I IN TEAPA SI ROATA
  VINO IAR LA PRIMARIE
  CA SA FIM CE-AM FOST ODATA !

  RăspundețiȘtergere
 3. Traistaru a fost un adevarat primar pentru Calafat

  RăspundețiȘtergere
 4. Vrem sa candideza din nou dl Traistaru pe modelul primarului din New York , Rudolf Giuliani .

  RăspundețiȘtergere
 5. Rusine administratiei de 2 lei care doarme

  RăspundețiȘtergere