restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

duminică, 3 ianuarie 2016

Semne clare ca si alegerile locale din 2016 se vor ,,juca" in oricare alta parte dar NU la urne, pe voturi cinstite si liber exprimate. Ce este de facut ?

Alegeri locale 2016
Alegerile locale din 2016 in Romania...aceleasi retete gretoase avand ca ingrediente principale : prostii( acei votanti manipulabili ), marionetele (candidatii pe care se pot instala butoane de comanda ) , nelipsitii bani negri si nu in ultimul rand, oamenii stabiliti de partide a ,,supraveghea" votul la urne , in special in sectiile vulnerabile, adica acei crupieri sau magicieni malefici care pot rasturna rezultatul votului prin manevre exclusiv penale .
Greata si starea de voma iminenta care pare ca se instaleaza destul de serios in mentalul alegatorului cinstit , fara voia lui, ci exclusiv din cauza acestui sistem bolnav caruia nu i se gaseste leac de catre nicio institutie ,contribuie decisiv la degradarea morala a societatii si implicit a democratiei in Romania lui 2016 .
Ce este de facut numai D-zeu mai poate sti, fiindca oricate exemple cu incarcerati ar da institutiile de forta ale statului roman, penalii dovediti sau cei care au gena de jigodii penale nu pot juca cinstit niciodata fiindca nu au consistenta necesara  de adevarate  persoane publice, nu pot dovedi alegatorului de rand ca ei pot fi repere de moralitate si ca seriozitatea este trasatura definitorie a caracterului lor .
Ei sunt penali santajabili si atat...unii dovediti, alti in curs de dovedire.
Scopul lor niciodata nu este reprezentat de actiuni indreptate spre binele comun si crearea unui viitor sanatos pentru comunitatea in care traiesc si implicit a Romaniei, scopul lor este exclusiv al aranjamentelor prin cine stie ce locuri conspirative a licitatiilor aducatoare de spaga consistenta care sa ajunga la marea imparteala.
Probabil si mai mult ca sigur au inventat un principiu pe care il urmeaza cu strictete chiar daca uneori in desfasurarea lui presupune si unele momente mai reci # , care spune astfel : ,, Daca suntem baieti de gasca si facem 2-3 milioane de euro de fiecare intr-un mandat de 4 ani , la o adica daca cadem in plasa justitiei , asta e...facem 2-3 ani de parnaie , dar dupa ramanem ca seicii, plini de bani . La o adica cine n-ar sta cate un an la bulau pentru fiecare milion de euro facut fara gram de munca ?" 
Asta e gandirea si modul lor de actiune mizereabil cu care reusesc sa ne sfideze zi de zi .
Se pare ca facatura din Colectiv si mai apoi scoaterea in strada a ,,oilor si berbecilor" manipulabili pana la sange, nu au schimbat societatea asa cum cu o crasa ipocrizie se cerea, ci doar un guvern foarte bun care pusese Romania din p.v. economic pe sine, dupa o deraiere de ani buni .
Asta e Romania inclusiv a lu' 2016 din care tot mai multi tineri se pregatesc pe buna dreptate sa plece in afara ?!
E tot Romania lor, a penalilor si a jucatorilor necinstiti .
Pana cand ?...ramane sa vedem, noi fraierii care am ales sa ramanem aici sa stingem lumina dupa jaful acestor termite .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu