restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

marți, 16 februarie 2016

SOC: Miting de amploare la Calafat indreptat impotriva Primariei, principala vinovata de alungarea clientilor unei fabrici de textile si boicotarea unor potentiali investitori care ar fi dorit sa investeasca la Calafat .

Miting Calafat impotriva conducerii Primariei
,,Nu va mai bateti joc de noi !" , ,, Coruptia voastra alunga clientii nostri !", ,, Noi muncim pentru rate, voi furati pentru palate ! ",  sunt cateva din expresiile cheie care s-au strigat azi la mitingul muncitorilor de la fabrica de textile Maglierie Cristian Impex  desfasurat in fata Primariei Calafat, timp de doua ore. 
Reporterii Adevarul de Calafat aflati in mijlocul protestatarilor au aflat din discutii, ca acestia au fost adusi la asa zisul miting de catre sefi, deci nu a fost ceva spontan, dar ca la fata locului au prins curaj si si-au strigat adevaratele nemultumiri sociale care s-au acumulat in ultimii ani si care i-au adus la disperare. 
Oamenii ne-au relatat faptul ca scandalurile de la nivel local din jurul Primariei Calafat , care in ultimii ani au impanzit presa on-line locala si s-au propagat prin Facebook si in alte medii nationale dar si internationale , le-au alungat clienti importanti . 



7 comentarii:

  1. Helicopterul era pe primarie ,daca nu se calmau spiritele primarul fugea din tara ca la Targoviste iese naspa
    Gata baiete pleaca cat de cat onorabil ca te toaca astia ca pe urzici la rate !

    RăspundețiȘtergere
  2. inconstienta il face pe actualul idil sa-si puna pe toata lumea in cap
    ce o fi in capul lui?

    RăspundețiȘtergere
  3. Cine a alungat clientii Primaria sau nenorocitele care conduc Fabrica Eu am lucrat scolo foarte multi ani era totul ok

    RăspundețiȘtergere
  4. Santem multi tineri care avem copii si nu avem ce le oferi in Calafat,doar daca muncim in strainatate,nu mi-am vazut sotu de 5 luni pt ca numai lucrand afara din tara putem supravietui.Vrem sa ne crestem copii asa cum am crescut noi,cu ambi parinti.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest asa zis miting spontan care de fapt nu e spontan pt ca au fost adusi de madam Neli,ar fi trebuit facut in fata fabricii,acolo unde muncesc si nu sunt platiti.Dar vorba aceea: "la placinte inainte,la razboi inapoi".Eu nu-i inteleg pe muncitori de ce se complac in situatia asta de atata timp.De ce nu au facut greva pana acum pt ca sa-si primeasca banii? De ce au stat asa pana acum?Ei sunt vinovati pt ca nu au facut nimic.Problemele din fabrica nu sunt de ieri sau de azi,sunt de foarte mult timp iar ei au stat in mocirla asta tot atata timp.De ce?Le este frica de italian sau de Neli sa-si ceara drepturile cuvenite?Pt ca am inteles ca Neli joaca un rol important in fabrica asta.Are rolul de supozitor,intra in fundul italienilor si nu vrea sa mai iese..Sa-i fie rusine!Ar trebui sa fie de partea fetelor pt ca este romanca nu sa-i pupe in fund pe italieni si sa-si denigreze muncitoarele.Daca stau bine si ma gandesc si ea a fost muncitoare pe vremuri in tesatorie la Textila si nu cred ca seful lor le-a vorbit asa urat sau sa le jigneasca asa cum face ea.Dar nu avea cum sa-i vorbeasca urat pt ca seful era tatal lui Neli.Faceti fratilor greva sa va dea banii si sa se schimbe sefele.Eu le urez muncitorilor sanatate si putere de munca ,dar daca ei nu fac nimic pt ca le este frica si se complac in situatia asta,atunci nu are rost sa mai comentam.Mitingul trebuia facut de mult nu acum,nu in fata primariei ci in fata fabricii,in fata italianului si a sefelor nesimtite pt ca acolo muncesc si sunt exploatati.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu e adevărat ca viceprimarul e vinovat tot ce a spus el este adevarat și încă ceva nu să strigăt nimic

    RăspundețiȘtergere