restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

duminică, 8 ianuarie 2017

Primăria Calafat somată public să răspundă în scris petiției referitoare la Hotelul Carpați ,,Marincu" ,edificiu simbol al Calafatului interbelic.

Adevărul de Calafat face un apel public
către Primaria Calafat de a intra în legalitate în ceea ce privește termenul legal de a răspunde unei sesizări sau petiții venite din partea cetățenilor plătitori de taxe.
Petiția ,,S.O.S Hotelul Carpați" depusă de către un fost consilier PSD în luna Mai 2016, menită să clarifice stadiul demersurilor întreprinse de către Primaria Calafat vis-a-vis de situația acestui edificiu de o importanță deosebită, nu a primit niciun răspuns nici până azi, deși a trecut mai mult de o jumătate de an.
Dacă factori de decizie din Primăria Calafat consideră că acea petiție este o joacă, avem consimțământul inițiatorului să le transmitem faptul că s-au mai jucat cu focul și în alte ocazii și s-au cam ars.
Haideti să intrăm în normalitate și să tratăm problemele Calafatului cu maximă seriozitate și responsabilitate.
În mod sigur nu vă vom lăsa să distrugeți prin nepăsare clădirile de patrimoniu ale Calafatului și cu precădere acest magnific simbol ,,Hotelul Carpați" fost ,,Ioniță Marincu ".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu