restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

luni, 7 august 2017

Şanțurile construite ilegal pe DN56 Calafat-Craiova fac victime aproape în fiecare zi

Cu o regularitate macabră, șanțurile morții
de 1,50-180 înălțime construite ilegal de-a lungul DN56 Calafat-Craiova, aflat 100% în zonă de șes neinundabilă și nu în zonă de munte la bază de versant unde prevăd normativele a se construi, dar
nu mai mult de 0,50m, produc victime umane și pagube materiale incomensurabile aproape în fiecare zi.
O statistică a poliției rutiere arată că numai în ultima lună pe acest drum, datorită acestor șanțuri ilegal construite, și a denivelărilor de carosabil rezultate din turnarea de mântuială a stratului de uzură, s-au produs peste 21 de accidente prin derapare a autoturismelor și a câtorva camioane direct în canalele cu pricina.
O statistică mai mult decât alarmantă, care intr-un stat european normal ar fi atras atenția tuturor autorităților și s-ar fi luat măsuri draconice, numai că ce să vezi, ghinion, trăim în România...statul ,,dopurilor în urechi" și a ,,vălului pe ochi" .
Adevarul de Calafat cere ajutor disperat   ISCTR-ului și Poliției rutiere de la Dolj pentru a interveni urgent în acest caz de punere în pericol grav a siguranței rutiere.

PS. Adevărul de Calafat a transmis mail cu această problemă către toate televiziunile de știri pentru a face front comun.
Vom reveni cu amănunte...

8 comentarii:

  1. Oare cat de batut in cap sau mai bine spus prost sau prosti au putut fi cei care au facut acest proiect avand in vedere ca nu au gandit nici macar o clipa ce inseamna aceste santuri la 1,50 m - 1,80 m diferenta de nivel fata de carosabil. Asfaltul care se toarna este de o calitate execrabil de proasta la fel ca si cei care-l prepara. Nu mai vorbim de faptul ca la peste 35 grade Celsius, TIR-urile circula'n draci fara nicio restrictie din partea CNADNR. Dar cum spaga e la putere in tara lui Johannis, fosta tara a lui Basescu, caci noi romanii oricum suntem doar de umplutura ca oile. Stam si nu luam atitudine si treaba merge inainte si o sa mai moara din noi prostimea pe aceste mizerii de drumuri!!! Treziti-va masa de dobitoace si luati atitudine!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu o mai ardeți că sunt ilegale șanțurile, prosti care nu știu să conducă sau sunt in starede ebrietate multi dintre ei, și puștanii teribiliști cu bolizi de sute de cai putere, care au experiență zero în condus nu îi vedeți voi astea care doar știți să comentați??? Da nu uitam că acum este mult mai lata strada decât era înainte, cum naiba nu au loc pe strada și ies in decor???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca te duci si sa apeși cu piciorul pe marginea asfaltului vei vedea ce bucăți se vor rupe ,asta am făcut eu ieri unde este mașină la care a făcut explozie roata 0e dreapta fata

      Ștergere
  3. In localități, drumul este delimitat de garduri cu postament pentru flori plasat pe partea carosabila.Poate are cineva poze ca este foarte original si greu de explicat

    RăspundețiȘtergere
  4. Respectivul a facut explozie la unul din cauciucuri si nu a mai avut ce face

    RăspundețiȘtergere
  5. In localități pt.a fi tot mai multe borduri au fost montate în drum micșorând lățimea drumului numai pt a fi vânzare de borduri.Traficul se mărește și drumul se îngustează. Iar o mare tâmpenie și șanțurile imens de adanci.Bani cheltuiți aiurea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dacă ar fi balustrade de protecție pe margintata șanțurilor, nu ar cădea lumea în santuri.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nenorocita de Boagiu poartă cea mai mare vină pentru aceste canale magistrale față de care autoritățile nu i-au nicio măsură .Ar trebui astupate ca în Spania.

    RăspundețiȘtergere