restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

vineri, 29 noiembrie 2019

Doru Mituletu (PNL): Promit 100% tinerilor ,,Patinoar în Centrul Civic " începând cu sărbătorile de iarnă de anul viitor !

Doru Mituletu-Patinoar-Calafat-2020
Candidatul PNL, Doru Mituletu, pentru funcția de primar al municipiului Calafat a declarat în exclusivitate pentru publicația noastră on-line, referitor la ratarea cu rea credință a actualei administrații de aducere a unui patinoar pentru copii :  ,, Ce pretentii sa avem de la ei ?... din păcate, visul copiilor din municipiul nostru și chiar din zonă de a avea un binemeritat patinoar in Centrul Civic așa cum au mai toate orașele care iși respectă tinerii,  a eșuat din nou,  deși din câte am aflat,  firma care a montat patinoarul de la intrarea din mall-ul din Craiova a fost la Calafat mai întâi.
Dimensiunile patinoarului de la mall-ul din Craiova se potriveau perfect la Calafat.
Tehnologia pe care ei o au permitea dimensionarea unui patinoar care să se încadreze în ceea ce oferă centrul nostru civic ca suprafață cât de cât plană,  fiindcă ei spun ca pot monta și cu o anumita toleranță daca terenul nu este perfect plat.
Știu cât de mult își doreau copiii acest patinoar și de aceea eu promit că dacă voi fi ales viitorul primar al municipiului Calafat,  visul lor este realizabil 100%, încă de la anul ,plus un târg de Crăciun de calitate, cum n-a avut niciodată orașul nostru !
O să vedeți cum v-a arăta Calafatul după nici 6 luni cu o administrație participativă în care doleanțele cetățenilor vor stabili prioritățile executivului !
Nu in ultimul rand, vreau să urez din partea mea si a organizatiei PNL Calafat, un sincer ,,La mulți ani și multa sănătate alături de cei dragi !" tuturor acelora ce poartă numele Andrei și Andreea."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu