restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

miercuri, 19 iunie 2013

ATENTIE ! Nu plecati la drum fara rovinieta ! In Calafat,cumpararea rovinietei 24/24h , se mai poate face doar de la Biroul de vanzari roviniete al A.C.I. Calafat(Cantar) , aflat in fosta Vama .

De la desfiintarea statiei peco de la intrarea in oras, soferii din Calafat si zonele adiacente se confrunta cu o problema foarte serioasa atunci cand intentioneaza sa purceada la un drum in afara Calafatului spre Craiova si Severin .
Sunt curiosi de unde isi mai pot procura rovinieta pentru a nu lua amenda pe drum,atat de la Politia Rutiera, echipajele ISCTR cat si posibilitatea de a fi inregistrati de video camerele Ministerului de Transport .
Pana la definitivarea infrastructurii ( Birou vanzare roviniete ) de catre Compania Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania in cadrul punctului de trecere a frontierei de la noul pod Calafat-Vidin ,atat soferii de camioane cat si cei de autoturisme le ramane ca singur punct de cumparare a rovinietei doar biroul A.C.I. Calafat (cantar ) aflat in incinta fostei Vami .
Biroul A.C.I. Calafat (cantar ) functioneaza cu personal specializat 24/24h .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu