restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

sâmbătă, 29 iunie 2013

La multi ani si multa sanatate ,d-lui Petre TRAISTARU ,cel mai gospodar Primar din istoria Calafatului !

TRAISTARU Petre-fost Primar al Calafatului
Azi, 29.06.2013 cu ocazia marii sarbatori crestine a sfantului Petru, redactia Adevarul de Calafat ureaza in numele cititorilor nostri si a majoritatii calafetenilor, un sincer La Multi Ani si multa sanatate ,fostului Primar al municipiului ,dl.Petre TRAISTARU pentru toata activitatea sa exceptionala depusa in slujba dezvoltarii Calafatului !
Petre TRAISTARU a fost,este si va ramane in mentalul majoritatii calafetenilor , cel mai bun primar din istoria Calafatului care a reusit prin capacitatea sa manageriala si a echipei competente din jurul sau , sa aduca Calafatul la standarde de civilizatie europene ,punand in toata cariera sa ca prioritate numarul 1,asigurarea unui confort sporit fiecarui cetatean al urbei, indiferent de pozitia sociala .
Din p.v. politic , brandul  fostului Primar Petre TRAISTARU si actual consilier municipal din partea PSD , este depozitarul unui bazin electoral considerabil de minim 1800 de votanti, fiind astfel considerat cel mai puternic si apreciat om politic din zona Calafatului .

LA MULTI ANI CU SANATATE SI MULTA PUTERE DE MUNCA !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu