restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

vineri, 14 iunie 2013

Ultima ora : Angajati ai CNADNR au facut ultimele pregatiri pentru taxarea la podul Calafat-Vidin .

In aceasta dimineata ,incepand cu ora 10.00 angajati ai CNADNR au participat in Calafat ,la un training in ceea ce priveste pregatirea pentru taxarea la podul Calafat -Vidin ,operatiune care va incepe in aceasta noapte conform informatiilor oficiale .
Pentru a acoperi turele de lucru au fost adusi lucratori ai CNADNR de la Giurgiu si Bechet care vor lucra impreuna cu cei de la ACI Calafat .
Taxele:
Soferii de autoturisme cu cel mult 8+1 locuri si de masini transport marfa cu greutate mai mica de 3,5 tone vor plati de astazi o taxa de 27 lei (6 euro) pentru trecerea peste noul pod de la Calafat-Vidin, pentru masinile cu mai mult de 9 locuri si maximum 23 locuri pe scaune taxa fiind de 54 lei (12 euro).
Aceeasi taxa de 54 lei va fi achitata si pentru masini de transport marfa cu o greutate intre 3,5-7,5 tone, conform unei hotarari de guvern.
Pentru masini de transport marfa cu o greutate intre 7,5-12 tone, taxa va urca la 81 lei(18 Euro )
O taxa de 113 lei (25 euro) vor plati soferii de masini cu mai mult de 23 locuri pe scaune si autovehiculele de transport marfa cu o greutate mai mare sau egale cu 12 tone si cu maximum 3 axe, in timp ce pentru masinile de transport marfa cu o greutate mai mare sau egala cu 12 tone, dar cu 4 axe va fi platita o taxa de 167 lei (37 euro).
Tarifele exprimate in lei vor fi actualizate anual, in functie de cursul monedei euro valabil pentru prima zi a lunii octombrie, comunicat de Banca Centrala Europeana, curs aplicat incepand cu data de 1 ianuarie a anului calendaristic urmator.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu