restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

luni, 12 august 2013

Calafatul lasat fara apa nu din cauza secetei, ci din cauza nepasarii celor de la Compania de Apa Oltenia, care nu au investit nici 1 leu in instalatia de captare, desi problema se repeta de ani buni .

Calafatul fara apa din 10.08.2013
ULTIMA ORA,in exclusivitate pe Adevarul de Calafat:
COSMARUL CONTINUA INCA DOUA ZILE !
Abia maine 13.08.2013 se va incerca solutia schimbarii conductei care duce la sorb,datorita fisurilor descoperite pe teava veche pe unde se  pierde presiunea.
48 de ore le-au trebuit ,,meseriasilor" de la Compania de Apa Oltenia sa descopere ,ceea ce orice calafetean putea sa le spuna : ,,...conducta de aductiune de atatia zeci de ani in apa s-a corodat ,iar dupa aceeasi problema intalnita si in 2011 si 2012 ,avand la indemana zecile de miliarde incasate ilegal de la calafeteni, trebuiau obligatoriu schimbata."
NOTA: Electrificarea fantanilor din cartierele calafetene facuta de Primaria Calafat si Consiliul Local in 2012 , a fost un lucru extraordinar,in aceste zile, randamentul lor facand mult mai usor de suportat calvarul produs calafetenilor de catre Compania de Apa Oltenia si nu de mama-natura, care nu are nici cea mai mica vina.
CITITI TOT ARTICOLUL MAI JOS:
-----------------------------------------------------------------------------
Din data de 10 august 2013, fiecare calafetean zice-se cetatean european traitor al secolului XXI, se confrunta cu un deja-vu pe care este nevoit sa il suporte fara voia lui in fiecare an, in mijlocul verii. Intreruperea totala a apei ,,potabile" in oras de catre Compania de Apa Oltenia, mai mult de 24h ( CAZ UNIC IN ROMANIA ), caci despre ea este vorba, a devenit o umilinta greu de a mai fi tolerata la nesfarsit de catre calafeteni .
Aceleasi conditii naturale si normale de debit scazut al Dunarii ca in anii trecuti , aceleasi probleme cu captarea apei de catre Compania de Apa Oltenia, care nu este in stare datorita incompetentei crase si a nepasarii totale manifestata pe perioada dintre doua veri, sa remedieze aceasta problema, care loveste in fiecare an Calafatul ,oras riveran Dunarii.
Anii trecuti problema a fost remediata datorita implicarii exclusive a administratiei locale calafetene,fapt ce le-a insuflat probabil celor de la aceasta Companie de Apa Oltenia , o stare de letargie si nepasare pe sistemul ,, ... daca scade Dunarea si anul acesta,o sa le rezolve tot Primaria treaba cu apa si noi doar le luam banii la fraieri pe facturi facute pe genunchi "
Sigur, recunoastem ca unii dintre noi calafetenii suntem fraierii lor fiindca le platim apa la pret de Coca-Cola , pe niste facturi care nu au nimic de a face cu legalitatea , dar mai sunt si unii destepti care nu le platesc facturile exorbitante si care i-au dat in judecata sau le-au facut plangeri penale ,pentru abuz contra intereselor cetatenesti, fals si uz de fals prin incalcarea grosolana a legislatiei in vigoare care specifica clar cadrul legal in care se poate forma o factura pentru astfel de utilitati .
Facturile exorbitante de apa si canal ale cetatenilor de la blocuri, sunt lovite de nulitate , datorita lipsei Asociatiilor de Locatari si implicit a unor contracte intre aceasta companie si fiecare locatar in parte .
Banii incasati ilegal de catre aceasta companie de la calafeteni, nu se duc in investitii dupa cum bine se observa ,cum ar fi normal si oarecum obligatoriu tinand cont de vechimea instalatiilor de capatare, tratare si transport, ci doar in mici carpeli atunci cand mai cedeaza vreo conducta ruginita si probabil in cheltuieli de protocol mai ceva ca la CFR-ul lui Necolaiciuc.
Lipsa totala a elementarei ape potabile si nepasarea din timpul anului a celor de la Compania de Apa Oltenia vis-a-vis de Calafat la capitolul investitii, este starea de fapt care zilele acestea a atins apogeul suportabilitatii ,a incordat nervii calafetenilor la maxim, iar comunicatele intarziate si de o nesimtire iesita din comun venite dinspre Compania de Apa Oltenia prin care incearca sa ne explice ca ei depun eforturi extraterestre pentru a ingrasa porcul in ajun, nu fac altceva decat sa incinga spiritele, atragandu-si in acest mod si mai mult oprobiul public .
Suntem siguri ca aceasta problema se va repeta si in 2014 fiindca nu-i asa , ,,Calafatul se afla la peste 500 km de Dunare" , iar  atunci cand in oras apa curge la robinet, trebuie sa ducem ofrande cash Companiei de Apa Oltenia pentru bunavointa si efortul incomensurabil pe care il face in a asigura aceasta utilitate banala in secolul XXI, umililor cetateni calafeteni ?


IMPORTANT : PRIMARIA CALAFAT, CONSILIUL LOCAL SI ORICARE ALTA PRIMARIE DIN JUDET MEMBRA A CONSILIULUI DE ADMINISTRATIE A C.A.O., NU AU NICIO VINA IN ACEASTA PROBLEMA A STOPARII FURNIZARII APEI POTABILE CATRE POPULATIE IN ACESTE ZILE EXTREM DE CALDUROASE , BA MAI MULT ADMINISTRATIA CALAFATULUI A FOST CEA CARE IN VARA ANULUI 2012 A REZOLVAT PE CONT PROPRIU ACEASTA PROBLEMA CARE CADE EXCLUSIV IN SARCINA CELOR DE LA COMPANIA DE APA OLTENIA,COMPANIA  CARE II FURA PE CALAFETENI CU BUNA STIINTA LA FACTURILE LUNARE.
VA URMA...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu