restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

vineri, 23 august 2013

Dan Sova, catre Anca Boagiu: Doamna, taci din gura! ...ajungi sa dai cu subsemnatul la DNA.

Dan Sova, catre Anca Boagiu: Doamna, taci din gura!
Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Dan Sova, a vorbit vineri seara despre contractul cu Bechetel si despre Nelu Iordache si contractele castigate misterios de acesta in vremea cand Anca Boagiu & comp. se aflau la conducerea ministerului Transportului.

Sova a acuzat ca Iordache prin a sa firma Romstrade, a castigat contracte ale CNADR cu licitatii in care a fost pe locul sase sau chiar mai jos.

"El (Nelu Iordache - n.red.) s-a impamantenit si a devenit om de afaceri in timpul doamnei Boagiu. Ceea ce atrage atentia este numarul contractelor si valoarea lor. Romstrade (compania lui Nelu Iordache - n.red) a venit cu contracte de 352 milioane de euro. 352 de milioane de euro in 24 de luni. Multe contracte, zeci de contracte.

Am vrut si eu sa vad cum a castigat Iordache. Pentru o lucrare pe Nadlac-Arad, un lot a fost atribuit domnului Iordache. Acesta a fost pricipalul motiv pentru care s-a suspendat Programul Operational Sectorial de Transport. Am cerut sa vad ce s-a intamplat. De ce s-au suparat cei de la OLAF. Am aflat ca de fapt la licitatie Romstrade a iesit pe locul 6. Daca as fi un prieten sau un consilier al doamnei Boagiu i-as zice "Doamna, taci din gura". Daca cineva verifica cum s-au facut contractele in timpul domniei sale ajungi sa dai cu subsemnatul la DNA ", a declarat Dan Sova la Realitatea TV.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu