restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

duminică, 18 august 2013

NEWS ALERT : Cetatenii Calafatului si turistii, terorizati de tantari. Este nevoie urgenta de o noua dezinsectie impotriva tantarilor ...dar facuta cu profesionisti !

Invazie de tantari la Calafat
Este incredibil ca in secolul XXI un municipiu de talia Calafatului, fie el si riveran Dunarii, sa se confrunte cu probleme care duc confortul propriilor cetateni dar si al turistilor care ajung aici, la cel mai de jos nivel al
suportabilitatii.
Dupa ce zilele trecute calafetenii au trecut prin cosmarul lipsei totale a apei potabile timp de 3 zile,o alta problema se acutizeaza pe zi ce trece, cea legata de invazia tantarilor .
Nu exista nicio explicatie plauzibila care sa justifice in fiecare an non-combatul autoritatilor vis-a-vis de aceasta problema care pune in pericol inclusiv sanatatea, prin bolile care se pot transmite prin intepatura acestor insecte.
Daca sapatamana trecuta sustineam pe buna dreptate ca Primaria Calafat si Consiliul Local nu sunt principalii vinovati pentru lipsa apei potabile ci Compania de Apa Oltenia, de data aceasta vina apartine in exclusivitate autoritatilor locale calafetene.
Ziarul Adevarul de Calafat ,lanseaza un apel disperat din partea cetatenilor catre autoritatile locale calafetene: Faceti urgent o noua dezinsectie, inclusiv in subsolurile blocurilor, dar faceti-o pentru noi, nu pentru spectacol grotesc filmat ,care nu poate sa ne produca decat scarba si dispret !
Va prezentam mai jos, cea mai pertinenta intrebare pusa de un grup de tineri care se aflau in Centrul Civic , referitoare la acest subiect :
,,Cum e posibil sa ne permitem sa aruncam sute de milioane pe un eveniment muzical si pe noi sa ne ,, manance" tantarii de vii, in fiecare an?
Muzica nu ne-a adus pana acum nici un dram de avantaj,macar daca ar da de 3-4 ori pe an cu solutii de tantari , am fi in castig net, un castig pe care l-am simtii fiecare dintre noi ,asa banii s-au dus pe apa sambetei si cei din primarie se mira ca ii apostrofeaza lumea ca risipesc bugetul ..."

NOTA: Consiliul Local Calafat si Primaria Calafat au sustinut ultimul eveniment muzical cu peste 600 milioane lei vechi,aproximativ 70% din necesar, bani proveniti din Bugetul Local .Astfel de evenimente in alte orase cu potential financiar mult mai consistent decat Calafatul, se sustin de la Bugetul Local cu procente cuprinse intre 10% - 40 % restul din sponsorizari , dar acolo autoritatile nu uita confortul minim al cetateanului in detrimentul parangheliilor fara rezultate si avantaje palpabile .

Un comentariu:

  1. PTR ANALFABETUL CARE SPUNE CA ,,PARANGHELIE" ESTE UN CUVANT JIGNITOR LA ADRESA TABEREI FOLK :

    PARANGHELÍE, paranghelii, s. f. (Fam.) Chef, distracție. – Din ngr. paranghelia

    Uita-te bai boule in DEX la vreun prieten daca tu n-ai fost in stare o viata intreaga sa-ti cumperi unul in casa ca orice om normal!

    RăspundețiȘtergere