restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

miercuri, 14 august 2013

Magazinele Amarildo ofera cele mai mici preturi la Calafat !

De zece ani "Carrefour face preţurile KO!". Ba nu, "Cele mai mici preţuri (clever) se găsesc la Billa". Mega Image ne linişteşte: "Cetăţeni! Păstraţi-vă calmul! La noi preţurile sunt mici tot timpul". Ultima veste: Profi are de la mijlocul lunii februarie "preţuri de pomană".
Dar “Alegerea perfectă” este Amarildo.
Pentru al 9-lea an consecutiv, Magazinul Progresiv publică analiza preţurilor din reţelele de magazine alimentare, Shopping Basket, un studiu de tip Mistery Shopping realizat de agentia de servicii integrate de marketing si comunicare Mercury360.
Pentru magazinele de tip supermarket avem prezentate mai jos preţurile produselor ce alcatuiesc cosul zilnic de cumpărături, pe fiecare magazin din aceasta categorie. Preţurile sunt cele afisate pe bonul fiscal emis în momentul efectuării cumpărăturilor (începutul lunii iunie).
 SC Amarildo,apartinand omului de afaceri Dorinel Traistaru, operează în prezent în Calafat doua formate de magazine, cu servire asistată şi cu autoservire. Reteaua de magazine Amarildo are un număr de 34 de angajaţi, fiind unul din principalii angajatori privaţi locali.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu