restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

miercuri, 29 ianuarie 2014

Primarii si Guvernul pe baricadele iernii: Bucuresti, Craiova si Pitesti, fruntase la deszapezire ! Unele promteriste analfabete incearca disperate sa induca in zadar opiniei publice contrariul .

Craiova deszapezita
Desi edilii din cele trei mari municipii, Bucuresti http://jurnalul.ro/webcam/piata-victoriei-11.html ( Sorin Oprescu), Craiova-http://www.fantanamuzicala.ro/live.htm( Lia Olguta Vasilescu) si Pitesti( Tudor Pendiuc) si-au facut pe deplin datoria in aceste zile de iarna inlaturand pana la asfalt zapada de pe carosabil si trotuare, existe unele promteriste analfabete pe unele posturi tv care incearca disperate sa induca in zadar opiniei publice contrariul , decredibilizand prin astfel de atitudini rautacioase si impuse de catre conducerile trusturilor in care lucreaza , nu acesti primari exemplu ci dimpotriva ,insasi postul la care temporar castiga o bucata de paine . 
A ragusi ca o vuvuzela stricata incercand sa explici mintind cu nerusinare telespectatorii ca in aceste mari municipii edilii nu isi fac treaba, dovedeste inca o data ca unii(-ele) pentru a trece bine in fata sefilor sunt in stare sa se prostitueze moral in orice moment si in orice conditii...chiar si iarna .
Aceste tehnici ordinare prin care se incearca manipularea agresiva a opiniei publice nu fac altceva decat sa atraga si mai mult oprobiul public fata de cei care le practica... oamenii de rand avand impresia ca sunt luati de prosti de catre aceste ,,exemplare" disperate .

PS. Indiferent de ce spun unii rau intentionati ,conluzia e una singura si pertinenta : un comportament exemplar al institutiilor statului ca in zilele acestea ,vis-a-vis de problema deszapezirii si a ajutorarii oamenilor din localitatile grav afectate de viscol , nu s-a mai pomenit de pe vremea guvernului Premierului Adrian Nastase, un prim ministru care a reusit marea performanta de a fi laudat pana si de cei mai inversunati adversari politici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu