restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

luni, 20 ianuarie 2014

PSD pe 31 ianuarie 2014 va avea lista candidaţilor pentru PE. Vor fi si nume noi .

Victor Ponta- Presedinte PSD
Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat luni, la finalul şedinţei Biroului Permanent al PSD, că lista candidaţilor social-democraţi pentru Parlamentul European va fi finalizată până la 31 ianuarie şi că unii dintre actualii eurodeputaţi nu mai doresc să participe la alegerile din luna mai.
"Pe 31 (ianuarie - n.r.) o să avem lista. Unii o să fie, alţii nu, nu mai doresc", a afirmat  Victor Ponta în legătură cu lista candidaţilor PSD pentru alegerile europarlamentare.

Preşedintele PSD a afirmat, anterior, că obiectivul PSD este acela de a obţine un scor de cel puţin 35% la alegerile europarlamentare.

"În ansamblu, PSD vrea să fie pe primul loc, cu un scor în jur de 35%. Dacă va fi mai mult, vă felicit. Dacă va fi mai puţin, analizăm să vedem de ce luăm mai puţin, dar e un potenţial pe care îl avem în mod sigur. Trebuie să îl valorificăm", a afirmat Victor Ponta.

Liderul PSD a precizat că lista cu candidaţii PSD, dar şi alianţele pe care social-democraţii le vor încheia pentru aceste alegeri vor fi discutate pe 31 ianuarie în cadrul Comitetului Executiv al partidului.
sursa: agerpres.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu