restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

vineri, 3 ianuarie 2014

STRICT SECRET: ,,Chemtrails", darele mortii- otrava din cer , sau cum se raspandesc virusii cu avioanele. 100% REAL !

Orice persoana ce incearca sa priveasca cu o mare atentie si luciditate la ceea se intampla in jurul sau, va
observa la un moment dat ca ce ni se spune si ceea ce se vede la prima vedere nu este imaginea de ansamblu. Lucruri stranii se petrec iar descoperirea acestora este la indemana oricui. Adevarul este uneori prea socant pentru a fi acceptat de catre majoritatea oamenilor iar multe aspecte trec pe langa noi fara sa le acordam importanta cuvenita. In aceasta categorie se inscrie si fenomenul numit “chemtrails” sau darele mortii. Pentru cei ce nu sunt la curent cu acest fenomen am sa fac un mic rezumat:
Incepand cu anii ’90 in Statele Unite ale Americii au inceput sa fie observate dare ciudate avand diferite marimi si forme ce apareau pe cer, dare ce nu erau ale avioanelor obisnuite cu care pana atunci majoritatea oamenilor erau familiarizati. Tot mai multe avioane care zburau chiar si la mica altitudine, lasau in urma lor dare alcatuite din substante chimice, care nu au nicio legatura cu carburantul sau sistemul de propulsie al avioanelor. Mai multe aici – http://conspiratiisimistere.wordpress.com/2013/03/12/darele-mortii/ .
Aceste fenomene s-au raspandit in toata lumea iar tot mai multi oameni au observat intre timp ca au devenit extrem de numeroase. Aceste dare au fost numite “chemtrails”. Dupa ce s-a demonstrat ca nu au nimic de a face cu darele de condensare sau cu darele provenite de la combustibilul avioanelor, subiectul a fost lasat de o parte de catre media oficiala iar intrebarile incomode nu au primit raspuns.In urma analizelor de laborator s-a dovedit ca aceste avioane imprastie substante nocive pentru oameni si pentru mediul inconjurator. Anumite boli au fost corelate cu aceste chemtrails dar nu s-a putut demonstra legatura intre ele. Media alternativa a furnizat informatii despre aceste dare ale mortii – Why in the world are they spraying ? fiind unul dintre cele mai vizionate. Multe alte informatii au aparut pe internet.
Scepticii raman convinsi ca este doar o teorie a conspiratiei insa exista brevete ce fac posibila existenta si manifestarea chemtrails-urilor. Aceste arme chimice cu efect intarziat sunt atacuri bioteroriste ce se desfasoara pe intreg globul. In cadrul brevetelor lui Bernard Eastlung se mentioneaza ca este posibila dispersarea bariului in straturile superioare ale atmosferei si se specifica faptul ca aceasta este de natura sa mareasca foarte mult conductivitatea, favorizand in felul acesta declansarea anumitor fenomene de rezonanta ce permit folosirea sistemelor secrete de tip HAARP.
Doar una dintre substantele chimice pulverizate abundent in chemtrails, aluminiu, provoaca tot felul de probleme de sanatate. Substanta chimica ataca in primul rand sistemul nervos, provocand tulburari de somn, nervozitate, instabilitate emotionala, pierderi de memorie, dureri de cap, etc. Daca deodorantele si antiperspirantele pe baza de aluminiu nu sunt indicate a fi folosite, cum pot oare aceste chemtrails sa nu ne afecteze? Expunerea prelungita la aluminiu poate provoca :degenerarea creierului, anemie, probleme digestive, insuficienta renala, probleme de vorbire, dureri musculare, scade densitatea oaselor. impiedica asimilarea calciului.
Bariul este de asemenea un produs chimic ce a fost gasit in zonele puternic pulverizate. Prezenta acestuia in organism, chiar si in cantitati infime pot duce la varsaturi, dureri adbominale si diaree apoasa. Un alt element cu care suntem otraviti este strontiu-90. Acest compus chimic este utilizat in producerea tuburilor electronice, pentru tratarea anumitor boli de ochi si in industrie. In cazul in care este inhalat se vadizolva pe suprafata plamanilor ajungand astfel in sange . Astfel poate reduce numarul de celule rosii din organismcauzand oboseala excesiva si o rezistenta scazuta impotriva bolilor.
Acestea sunt doar cateva substante ce sunt imprastiate impreuna cu multe altele. Ce urmaresc elitele prin aceste programe ? Pur si simplu sa fim o rasa de oameni docili, care sa le foloseasca substantele chimice oferite chiar de ei prin industria farmaceutica. Este un intreg lat in jurul nostru si depinde de noi daca ne vom lasa prada acestuia.
Una din metodele de lupta impotriva efectelor nocive este adoptarea unei alimentatii naturale si sanatoase. Este foarte important ceea ce consumam. Sa nu uitam ca reclamele ce ne indeamna sa consumam hrana oferita de corporatii este un alt mod de manipulare iar reultatele sunt aceleasi. Alimentele trebuie procurate de la surse de incredere si daca este posibil sa fie cat mai naturale.
Pentru a putea beneficia de un efect purificator cat mai eficient este bine sa urmărim să folosim în alimentatia noastra urmatoarele legume : Ovazul , Andivele , Ridichea neagra, Fasolea verde, Morcovul, Sfecla rosie, Telina, Sparanghelul, Ceapa, Usturoiul, Castravetele, Salata, Patrunjelul. Cele mai indicate fructe cu efecte depurative sunt: Pepenele verde, Piersicile, Lamaile, Portocalele, Grapefruitul si Ananasul.
Chemtrails-urile sunt folosite de catre elite in diverse scopuri malefice: acela de a ne imbolnavi, de a ne slabi sistemul imunitar, de a ne manipula psihicul si vointa; acela de a realiza diverse experiente biologice si chimice asupra mediului inconjurator si mai ales asupra oamenilor; acela de a-i impiedica pe oameni sa-si atinga potentialul lor divin si sa-si dezvolte capacitatile, inzestrarile, talentul si aptitudinile; acela de a controla coridoarele aeriene si ionosfera; acela de a controla climatul, viata vegetala si animala de pe Pamant, si tot ceea ce poate fi folosit ca hrana. Cea mai sigura si eficienta cale de a ne proteja impotriva tuturor incercarilor de manipulare de acest gen este sa urmarim sa devenim cat mai constienti, atat de noi insine, cat si de universul care ne inconjoara si apoi sa actionam in mod intelept.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu