restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

sâmbătă, 22 martie 2014

INCREDIBIL: Centura Calafatului a devenit impracticabila 100% ! Autoritatile locale se gandesc sa o declare inchisa.

Adevarul de Calafat va prezenta in urma cu peste 1 an, primul set de fotografii cutremuratoare de cum putea sa arate infrastructura rutieraa a unui municipiu de talia Calafatului care se pregatea pe atunci sa devina  unul din cele mai importante puncte de tranzit din Europa , odata cu darea in folosinta a celebrului Pod peste Dunare Calafat-Vidin
Atunci ne puneam problema ce este de facut din p.v. administrativ pentru ca municipiul sa nu rateze acea mare oportunitate de a atrage investitori in zona, iar una din principalele solutii era punerea la dispozitia lor a unei infrastructuri rutiere cat de cat acceptabila.
 Marile investitii si mega investitorii anuntati cu surle si trambite ca vor veni la Calafat dupa inaugurarea podului, se pare ca au ramas doar un deziderat stiitifico-fantastic al autoritatilor locale , atata timp cat dupa aproape un an de la marea deschidere a Podului Calafat-Vidin,singurul investitor care de fapt este un mini-investitor, consta intr- o firma care a deschis un Dutty-Free cu 2 angajati
Refacerea soselei de Centura a Calafatului era pe atunci marea problema ce trebuia urgent rezolvata.
Din februarie 2013 si pana in prezent aceasta sosea nu doar ca nu a fost refacuta , ci a devenit  impracticabila 100%, soferii fiind nevoiti sa ajunga la locurile de munca de la firmele ce isi desfasoara activitatea in aceasta zona, pe rute ocolitoare .
.
 ,,CENTURA CALAFATULUI " care duce catre Podul Calafat-Vidin , a devenit practic in ultimii ani ,,CENTURA NEPASARII" -CEA MAI URATA CARTE DE VIZITA A CALAFATULUI  .
 Acest dezastru in special si multe asemenea in general , au pus cea mai dezonoranta eticheta pe imaginea Calafatului ,aceea de ,,ORAS" CALAMITAT RUTIER ?!
 Ziarul nostru face inca un apel disperat pentru rezolvarea acestei grave probleme care reprezinta primul punct prioritar de pe agenda nu doar a calafetenilor ci si a tuturor acelora care sunt nevoiti sa tranziteze pe aceasta  ,,strada a iadului "
VEZI AICI fotografii incredibile , care nu au starnit si nu starnesc nicio urma de preocupare din partea Autoritatilor locale calafetene  :


2 comentarii:

  1. Culmea nesimtirii! Consiliul local Calafat percepe taxa de intrare pe centura punand o bariera si un popandau pt incasarea acesteia.

    RăspundețiȘtergere
  2. de talia Calafatului !? pai ia sa vedem - un oras in care hotelu Carpati sta sa cada un oras in care astia vor sa faca FANTANA ARTEZIANA pe MALUL DUNARII la debarcader, este un oras DE CACAT.. in atari conditii centura aia da trebui inchisa sau sa puna niste fantani arteziene ca alea din centru civic care dupa o luna zici ca ar avea pisat in ele nu apa (asa de colorata devine apa din cauza netratarii/schimbarii ei la intervale regulate) ..

    RăspundețiȘtergere