restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

duminică, 16 martie 2014

Si Calafatul are nesimtitii lui ! Gunoaiele aruncate cu tupeu langa Soseaua de Centura creeaza un aspect dezolant care nu ar trebui tolerat de catre autoritati. VEZI FOTO:

Zeci de gramezi de gunoi stau aruncate la marginea Calafatului in imediata apropiere a Soselei de Centura ,,Calea Vidinului"

Tot mai multi concetateni certati cu bunul simt si parca crescuti la cort, confunda locurile cu verdeata din jurul municipiului Calafat, unele din ele aflate chiar in intravilan, cu o groapa de gunoi unde isi arunca sacii menajeri din curte si moluzul rezultat din constructii.
Din nefericire, nimeni nu vrea sa vada acest lucru incalificabil care pe zi ce trece risca sa se transforme intr-un adevarat dezastru ecologic provocat de nesimtirea unor personaje care ziua in amiaza mare dau dovada de un tupeu fantastic aruncand gunoaie in aceste zone .
In ceea ce priveste atitudinea unor autoritati locale din cadrul Primariei Calafat putem spune ca nu sunt mai prejos, ele dand
dovada de o permisivitate iesita din comun fata de astfel de acte de agresiune a mediului inconjurator si nu numai.
In asemenea cazuri in care o autoritate locala se complace in a tolera astfel de contraventii, in primul rand impotriva unui elementar bun simt si in al doilea rand impotriva mediului inconjurator, se impune un control al Garzii de Mediu Dolj, care nu a mai trecut demult pe la Calafat pentru a lasa niste amenzi bine meritate.

PS. Rezolvarea acestei probleme de mediu din  zona mai sus mentionata este foarte simpla daca ar exista un minim interes si ea consta in instalarea unei bariere fixe prin care sa fie stopat accesul autovehiculelor incarcate cu gunoi , dupa ce in prealabil se curata perimetrul afectat, de catre Primarie.

Un comentariu:

  1. aceleasi fapte se prezinta si din drumul ce ducea la fosta fabrica de zahar pana la Dunare : o mizeria de nedescris.moloz si multe altele ,dar politia locala se plimba numai in centru ,la periferie miroase.poate aude cineva sau mai bine vede pentu a se lua masurile necesare.

    RăspundețiȘtergere