restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

luni, 17 august 2015

Derbedeii de la Compania de apa si Primarie ascund adevarul calafetenilor!

Desi lucrarea de aductiune de apa in com.  Poiana Mare si satele apartinatoare Calafatului nu este nici 50% realizata,incompetentii de la CAO au montat deja pompele la Statia din Calafat ,pompe care au o capacitate tripla fata de cele vechi. Asa se face ca aceste mega pompe proiectate pentru un debit foarte mare care sa faca fata localitatilor care vor fi conectate,nu se pot amorsa,desi apa este.
Dunarea si vremea nu au nicio vina asa cum incearca incompetentii sa se scuze.
Acesta este adevarul !

Ps. Doar pe Adevarul de Calafat aflati ultimele noutati legate de problema lipsei apei in municipiu.Restul gazetelor calafetene din mediul on-line si-au dovedit ineficienta acum cand era cea mai mare nevoie de aparare a intereselor cetatenilor Calafatului in fata incompetentilor de la Compania de Apa Oltenia si Primaria Calafat.

8 comentarii:

  1. Ati vrut primar care sa va pupe in fata si prin spate sa v- o traga ?
    Nu va mai plangeti atata ca meritati ce vi se intampla

    RăspundețiȘtergere
  2. Calafatul e singura localitate din Romania fara apa.T'ai dracu de alesii pli mele

    RăspundețiȘtergere
  3. cand s-a luat apa in trecut cota era -150,iar acum este -35 .Deci vina nu esre a secetei ci a conductei de aductiune care este varza si din secolul trecut.Iar unii vin si posteza (primarul)ca a vorbit cu mitrita si cauta solutii.Daca era in craiova ce se intimpla cu mitrita daca il prindea olguta ca facea asta.Acum stati si judecati cine are primar si cine primarita.Astia stiu ce-i asteapta.asa ca preocuparea lor de zi cu zi este furtul,orice oricit indiferent de conditii.Iar pulimea,pulimea sa se descurce ca deaia ne-au votat.Ultim sfat:mai votatii odata,va rog.MINT SI FURA extraordinar.Presimt ca daca-i mai votati o sa fie loc si de mai bine(doamne apara si fereste0

    RăspundețiȘtergere
  4. Cat costa masinile cele noi cu care se plimba cei de la Apa Oltenia? Problema cu apa pe timpul verii nu este de ieri, de azi. Decat sa rezolvam problema, mai bine luam masini noi si nu orice fel, ca-n alea mai ieftine ne dor coaiele.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cat costa masinile cele noi cu care se plimba cei de la Apa Oltenia? Problema cu apa pe timpul verii nu este de ieri, de azi. Decat sa rezolvam problema, mai bine luam masini noi si nu orice fel, ca-n alea mai ieftine ne dor coaiele.

    RăspundețiȘtergere
  6. Numai când îl vezi pe acest Mitriță pot să realizezi că un astfel de cioban nu are cum să rezolve o problemă delicată ca cea a apei la Calafat, alături de incompetenții noștri locali , în frunte cu primarul și insignifiantul Gabi Gheorghe.

    RăspundețiȘtergere
  7. Guță,dute și lasă-ne,că ne-am săturat de minciunile tale....DUTEEEEEE....!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Pleaca incompetentule marinel mircea gura du-te ma la padure. Cevtot aburesti pe fbk oamenii. Esti penibil si culmea aneninti lumea pe fbk ca atunci cand te vei porni tu ce va fi ????

    RăspundețiȘtergere