restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

miercuri, 16 decembrie 2015

Fumatul, interzis prin lege în toate spațiile publice închise! ...cea mai buna si sanatoasa decizie din ultimii ani !

Legea Anti-fumat a fost adoptata
Cea mai buna si sanatoasa decizie din ultimii ani a Parlamentului Romaniei !!!
Cu aceasta Lege ,,Anti-fumat" ,putem spune ca parlamentarii si-au ,,spalat"cel putin 90% din pacatele legislative si comportamentale pe care le-au avut pana in prezent .
Daca ar urma si Legea ,, Anti-despadurire" a Romaniei, atunci am putea spune cu adevarat ca avem un Parlament cu principii morale si nationale de referinta .

Parlamentul a interzis complet "fumatul în toate spațiile publice închise, în spaţiile închise de la locul de muncă și în locurile de joacă pentru copii", potrivit unei legi adoptate în Camera Deputaților.
De asemenea, "se interzice complet fumatul în unităţile sanitare, de învăţământ, precum şi cele destinate protecţiei şi asistenţei copilului, de stat și private", potrivit legii adoptate.

Definitii in lege:
Spațiu public închis = orice spațiu accesibil publicului sau destinat utilizării colective, indiferent de forma de proprietate ori de dreptul de acces, care are un acoperiş, plafon sau tavan şi care este delimitat de cel puţin doi pereţi, indiferent de natura acestora sau de caracterul temporar sau permanent;
Loc de joacă pentru copii = orice spaţiu închis sau în aer liber, destinat utilizării de către copii.
Nerespectarea prevederilor legii impune sancţiuni cuprinse între 100 şi 15.000 de lei. La prima abatere sancţiunea constă în amendă plus suspendarea activităţii unităţii respective, iar la a doua abatere - amendă şi închiderea unităţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu