restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

luni, 25 aprilie 2016

ANUNT IMPORTANT : Adevărul de Calafat refuză categoric să participe la o campanie electorală mizerabilă bazată exclusiv pe interese personale, financiare și răzbunări. Substantivul ,,cetatean" NU conteaza nici de aceasta data ?!

Ziarul Adevărul de Calafat cunoscut pentru toata lumea ca fiind o ,,baza" de unde s-au lansat de-a lungul timpului idei de sprijinire a dezvoltarii Calafatului dar si critici fondate atunci cand a fost cazul, refuză categoric să participe la o campanie electorală mizerabilă bazată exclusiv pe interese personale, financiare și răzbunări. 
Mai mult ca sigur, aceasta campanie nu va avea ca punct prioritar de dezbatere ,,programe de dezvoltare a mun. Calafat" ci va imbraca cu totul si cu totul alte laturi, de care noi ne delimitam.
Ca drept dovada, noi am fost singura publicatie on-line care am lansat un ,,Program de proiecte pentru Calafat " denumit sugestiv ,,Crestem Calafatul !"
Daca viitorul Primar al Calafatului va avea decenta si bunavointa de a pune in aplicare macar una din ideile din acest program, pentru noi va fi o onoare ca am participat la evolutia Calafatului si nu la involutia lui.

Un comentariu:

  1. Felicitari copii pentru atitudinea pozitiva si nu uitati ca eforturile voastre puse in slujba Calafatului vor ramane peste timp si vor fi apreciate.
    Inca o data BRAVO!

    RăspundețiȘtergere