restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

joi, 7 aprilie 2016

Zona ANL-urilor din Calafat fără trotuare și parcare ! Atentat grav din partea Primăriei la adresa siguranței locuitorilor din această zonă.

Am vrea din tot sufletul sa scriem pozitiv despre

actuala administratie a Calafatului,  dar realitatea nu ne oferă nici măcar un motiv întemeiat.
După accidentul grav de ieri ,06.04.2016, dintre un bolid și o tânără elevă petrecut la
intersecția străzii 1 Mai cu Blvd T. Vladimirescu începem sa ne dăm seama că la Calafat, desi oraș relativ mic, siguranta în circulație nu depinde doar de Poliție , de pietoni și șoferi,  ci și de Primărie.
Iată încă o zonă din Calafat extrem de vulnerabilă din p.v. al siguranței circulației pietonale :
Cum este posibil ca tu Primărie prin paraziții funcționari de la sistematizare să nu vezi ca în zona ANL-urilor nu poți ajunge ca pieton decât pe mijlocul străzii intens circulate A.I. Cuza ?
Cum e posibil ca în acea zonă, deși terenul îți permite mai mult ca în oricare alta zonă a Calafatului, tu Primărie sa nu faci o parcare pentru autoturismele locatarilor de acolo, deși verbal ai fost sesizată de zeci de ori ?
Ce scuză să găsești pentru aceste grave nereguli de sistematizare care se constituie în atentate extrem de grave la adresa sigurantei propriilor cetățeni,  dar mai ales a copiilor ?
D'aia va spunem noi de câțiva ani ca la Primăria Calafat este nevoie de o igienizare generală , nu din motive personale ci din motive de incompetenta crasă a unor funcționari și de lipsa totală de viziune asupra dezvoltarii acestui municipiu.
Calafatul îl putem transforma radical în maxim 12 luni, dar în niciun caz cu voi și cu apucăturile voastre care nu au nimic în comun  cu substantivul ,,cetatean".
Credeți că vor lua vreo măsură vis-a-vis de cele relatate în acest articol  ???
Noi va garantăm 100% , la cum îi cunoaștem,  ca NU .
Dar, își asumă ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu