restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

joi, 12 mai 2016

Măcel electoral în toată regula pe facebook-ul calafetenilor ?!

Macel electoral la Calafat pe Facebook
Cine s-ar fi așteptat cu ani în urma ca la Calafat rețeaua de socializare Facebook va deveni principalul câmp de luptă electorală in 2016, înlocuind astfel sutele de pomi folosiți ilegal ca aviziere, mașinile cu megafoane, pungile,  pixurile , brichetele, produsele alimentare și mai ales ospaturile din bani exclusiv negri ?
Iată că în această campanie electorală, în Dolj,  Calafatul a devenit principală miză electorală,  dovadă în acest sens stând postarile incendiare de pe Facebook din zona Calafat care arată fără tăgadă ca aici se desfășoară un adevărat măcel electoral,  un război pe viață și pe moarte în urma căruia vor fi mulți ,,răniți " si alții chiar ,,morți " din p.v. politic.
Presa locală de investigație din Calafat  a devenit foarte puternică iar estimările noastre și a altor cunoscători în domeniu spun că aceasta va avea cuvântul decisiv în alegerea viitorului Primar al Calafatului.
Adevărul de Calafat a ales calea unei campanii bazate pe un efort propriu sustinut, de constientizare a actualilor candidati de nevoia urgenta de ,,a da cheie" motorului de dezvoltare a municipiului incepand cu lucrari mici si medii folositoare comunitatii si aducatoare de bani la buget si continuand cu lucrari de anvergura menite sa aduca tinerii acasa din strainatate si nu numai.
Programul ,,Crestem Calafatul !" realizat de echipa Adevarul de Calafat cu ajutorul unui fost tanar consilier local social-democrat calafetean, este unul realist si singurul care explica oamenilor la ora actuala care ar fi pasii de urmat pentru a redresa Calafatul pe cateva paliere importante, dupa socul dezindustrializarii masive la care a fost supus cu buna stiinta in ultimii 26 de ani .


Un comentariu:

  1. FACEBOOK-UL NU VA AVEA UN ROL ATAT DE MARE IN CAMPANIA ELECTORALA. ASA CUM CRED UNII, PENTRU CA NU TOTI ALEGATORII AU ACCES LA ACEASTA RETEA DE SOCIALIZARE. CU TOATE DEZVALUIRILE DE SENZATIE, REALE SAU IMAGINARE, ALEGATORUL DE RAND VA VOTA PE-UN MIC , PE-O BERE SAU CUM NE SPUNE POPA. LUPTA ESTE LA FEL DE MURDARA CA IN ULTIMII 8 ANI, REGIZORII ACEEASI, NUMAI CA SUNT VOPSITI IN ALTE CULORI. CE PUTERE AVEM? PUTEREA VOTULUI ! DAR NU TOTI SUNTEM CONSTIENTI DE EA !

    RăspundețiȘtergere