restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

miercuri, 18 mai 2016

BREAKING NEWS: S-au inceput demersurile oficiale pentru salvarea Hotelului CARPATI, simbolul perioadei interbelice din Calafat !

Luni,16.05.2016, la secretariatul Primariei din Calafat a fost depusa o cerere oficiala din partea unui fost tanar consilier municipal co-initiator alaturi de ziarul Adevarul de Calafat, al petitiei ,,S.O.S Hotelul-Restaurant CARPATI din Calafat!", prin care se solicita punerea la dispozitie in scris a tuturor datelor care privesc demersurile intreprinse pana acum de catre Primaria Calafat in relatia cu proprietarul ,vis-a-vis de situatia critica a acestui simbol al perioadei interbelice , Hotelul-restaurant CARPATI, fost ,,Ionita MARINCU" si mai apoi ,,PALACE". 
Dupa primirea raspunsului in scris de la Primaria Calafat, care speram sa fie foarte detaliat, se va trece la etapa a doua care va fi expusa viitorului Consiliu Local ales in 5 Iunie 2016 si care va consta in solicitarea aprobarii unei expertize a acestui edificiu simbol al Calafatului .
Dragi calafeteni initiatorii singurei petitii serioase propuse vreodata la Calafat pentru salvarea a ceva foarte important, promit seriozitate maxima in acest ,,drum" care se vrea parcurs cat mai repede posibil datorita situatiei critice in care se afla aceasta bijuterie care poarta inca aerul boem al vremurilor de odinioara .
Va garantam succesul datorita ,,istoricului de proiecte pentru Calafat" pe care il are partenerul nostru, fostul consilier social democrat din a carui initiativa exclusiva s-a construit Centrul Civic din Calafat dupa modelul celui din Pitesti, bineinteles cu mici modificari adaptate spatiului central din Calafat .
Va vom tine la curent cu fiecare pas care va fi facut in acest demers care va face istorie si pentru care ne vor multumii cu siguranta zeci de generatii care vor urma !
Multumim pe aceasta cale tuturor cetatenilor din Calafat si nu numai care ne incurajeaza in acest demers indraznet si care participa prin semnaturi la Petitia ,, S.O.S Hotelul-Restaurant Carpati din Calafat !"
SEMNATI AICI PETITIA ->http://www.petitieonline.com/sos_hotelul-restaurant_carpati__din_calafat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu