restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

sâmbătă, 7 mai 2016

SONDAJ : Primarul din Poiana Mare, Marin Nicu VINTILA (PSD), sanse mari catre un nou mandat de edil sef al comunei



Asociatia pentru Transparenta si Libertate de Expresie Sociopolitica, institut de sondare a opiniei publice acreditat la nivel national de catre BEC, a inceput o serie de sondaje la nivel national in puncte alese aleatoriu .
Adevarul de Calafat a intrat cu cateva ore in urma in posesia sondajului realizat de catre acest institut in Comuna Poiana Mare, probabil aleasa tinandu-se cont ca este cea mai mare comuna din Romania.
Rezultatele ne arata o situatie cunoscuta de mai toata lumea, aceea ca actualul primar, Marin VINTILA are cele mai mari sanse pentru castigarea unui nou mandat de edil sef al comunei, optiunea cetatenilor intervievati indreptandu-se catre dorinta de finalizare a proiectelor de anvergura incepute de actualul primar.
Din datele pe care le detinem, blocajul instituit din ambitii strict personale de catre o parte a consilierilor locali din Poiana Mare, a adus grave prejudicii dezvoltarii comunei si a dus la stoparea unor proiecte ambitioase ale primarului Vintila atat pentru Poiana Mare cat si pentru satele apartinatoare, Tunarii Vechi si Tunarii Noi .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu