restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

luni, 30 mai 2016

O noua propunere din Programul ,,CRESTEM CALAFATUL!" : Integrarea sociala a persoanelor cu dizabilitati locomotorii

“Pentru a converti omul in OM se cade nu a-l amputa ci a-l lasa sa se exprime el insusi, a oferi un tel aspiratiilor lui si un teritoriu energiilor lui. A transforma inseamna a elibera.” 
                             
Antoine de Saint - Exupery
Credinta care ne-a condus la includerea acestei masuri in
Programul ,,CRESTEM CALAFATUL !" rezida din faptul ca fiecare om trebuie sa aiba mereu o sansa in plus si trebuie sa tinda mereu spre autodepasire .
El trebuie sa lupte impotriva obstacolelor, insa acest lucru se poate face doar daca societatea este alaturi de el, daca administratia publica prin departamentele sale ii creeaza cadrul optim sa se exprime si nu sa-i abandoneze creindu-le impresia total falsa ca nu pot fi utili societatii . 
Niciun candidat la functia de Primar al Calafatului, desigur nu i-a luat in calcul pe acesti semeni ai nostri in programele lor , fie si asa aproape inexistente, insa nu ne mai mira absolut nimic cand pentru ei altele sunt interesele si nicidecum comunitatea pe care ar urma sa o administreze si sa o dezvolte.
Juramantul pe care il depune fiecare Primar si consilier local la investirea oficiala este aruncat la cosul de gunoi in clipa urmatoare si isi urmeaza propriile juraminte .
Comunitatile si in special Calafatul ar avea nevoie de o infuzie de tineri competenti in administratia locala si de o ,,deratizare" sustinuta in ceea ce priveste ,,trantorii si capusele" .
Prin Programul ,,CRESTEM CALAFATUL !" cerem expres viitoarei administratii a Calafatului, crearea de posturi in Primarie dedicate in exclusivitate persoanelor cu dizabilitati locomotorii ...garantam ca ar fi mult mai competenti si constiinciosi decat multi de acum care populeaza birourile Primariei numai pe considerentul ca dadeau bine cu pensula aracetul pe spatele afiselor in campaniile electorale si se intreceau in pupincurisme.

Acestea sunt motivele pentru care, noi cei de la Adevarul de Calafat am hotarat sa nu ne implicam in aceasta campanie electorala, fiindca am constatat ca nu e o campanie pentru oameni si problemele lor, ci pentru interese obscure si sfere de influenta.
Generatia noastra vrea o altfel de societate si este hotarata sa o creeze indiferent de obstacolele intalnite !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu