restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

sâmbătă, 5 noiembrie 2011

NEWS : MALL-ul ELECTROPUTERE SHOPPING CENTER se deschide pe 17 noiembrie !!!

Dupa 22 de ani de asteptari , in Craiova se va deschide in aceasta toamna pe 17 noiembrie  primul Mall ,asa cum au  toate municipiile capitale de judet din Romania !
Datorita mafiei imobiliare din Craiova care a tinut pretul ridicat la terenuri chiar si pe timp de criza dar si a edililor cu conceptii de comunistii sadea care s-au perindat la carma acestui municipiu , judetul Dolj a fost vaduvit  atatia ani de un astfel de Centru Comercial ultra modern .
Cinste conducerii Uzinei Electroputere si a investitorilor belgieni si francezi pentru acest proiect ! ... sunt singurii care trebuie felicitati pentru aceasta investitie de mult asteptata de olteni in Banie si mereu obstructionata de autoaritatile locale !

DETALII DESPRE  MALL-ul ELECTROPUTERE SHOPPING CENTER !

Electroputere Shopping Center a fost dezvoltat de belgienii de la K&S Developments si are o suprafata inchiriabila de peste 75. 000 de metri patrati , iar investitia se ridica la peste 90 milioane de euro, creeand astfel peste 1400 de locuri de munca .
Printre retailerii care au semnat contracte de inchiriere in acest mall de dimensiuni impresionante se afla celebrele firme : ZARA , BERSHKA , PULL &BEAR ,STRADIVARIUS , H&M (1600 m patrati ), LC WAIKIKI , C&A , DECATHLON , NEW YORKER , POEMA , MUSEE ,CHARISMA,OFFICE SHOES , DOUGLAS ,INTER-SPORT , GATTA , ORSAY , DOMO , ALTEX, TAKKO , DIVERTA , LEONARDO ,OTTER , TOYPLEX , BATA, YVES ROCHER,KILLTEC , SENSIBLU , PET CENTER , cafeneaua SEGAFREDO , DEICHMAN , ELVILA mobila(3000 m patrati ) ,BANCA TRANSILVANIA , ZVON CAFE , LEROY MERLIN , KENVELO, TOM TAILOR , LEE COOPER e.t.c.

Mai mult, in cadrul mall-ului va functiona si celebrul hypermarket AUCHAN care , astfel va diversifica la maximum posibil oferta pentru viitorii clienti !
Mall-ul va avea o parcare de 1900 locuri si peste 130 de magazine !
Tot in ELECTROPUTERE SHOPPING CENTER  va fi disponibila o ampla zona de divertisment de peste 2000 de metri patrati, cu bowling , biliard si loc de joaca pentru copii .
Dezvoltatorii sunt ,de asemenea , in discutii pentru a deschide in primavara anului viitor si un cinematograf multiplex .

LA MAREA DESCHIDERE DIN 17 NOIEMBRIE ... OLTENII VOR FI CIVILIZATI SAU NU ?

Participantii la deschiderea din 17 Noiembrie au un test simplu de trecut pentru orice popor civilizat ... acela de a dovedi ca rasa umana este mai evoluata decat cea animala si ca oltenii vor fi protagonistii programelor de stiri din acea zi ca un exemplu unic de comportare civilizata la un astfel de eveniment mult asteptat , NU de imbrangeli ,lesinuri si geamuri sparte !



PS.  Redactia Adevarul de Calafat va ureaza shopping placut si mai ales civilizat !!!

17 comentarii:

  1. a da sa-i vezi pe toti sarantocii din primarie cum o sa fie prezenti cu bani din impozitele noastre la deschidere.in primarie toata lumea fura in special cei ce stau pe langa parvan.mare lucru mai cumpara 10 roti de pubela si isi scot banii de spart prin mol

    RăspundețiȘtergere
  2. Ministrul comunicatiilor, Valeriu Vreme, si Adrian Bădulescu, fost ofiter al SRI si actual deputat PDL au depus la Parlament un proiect de lege care prevede monitorizarea legală a tuturor convorbirilor telefonice si mailurilor din România. O astfel de lege însă, ar viola secretul coespondentei, un drept de care are parte fiecare cetătean.De cine se feresc cei care conduc Romania azi??NOUA DREAPTA CALAFAT

    RăspundețiȘtergere
  3. Valeriu Vreme, ca un sclav fidel al Uniunii Europene, spune că România va fi penalizată de către uniune dacă nu adoptă o astfel de lege, normă ce ne aduce aminte de regimul comunist, regim totalitar cu care UE are din ce în ce mai multe în comun.NOUA DREAPTA CALAFAT

    RăspundețiȘtergere
  4. Bădulescu a mai precizat că legi totalitare asemănătoare există în toate statele UE cu exceptia Germaniei. Asadar dacă altii si-au transformat tara într-un stat de care Stalin ar fi mândru, trebuie să urmăm si noi ”spiritul de turmă” si să facem la fel. Că doar nu putem contesta puterea Uniunii Europene, cum altă dată nu contestam puterea URSS-ului.NOUA DREAPTA CALAFAT

    RăspundețiȘtergere
  5. Pot sa se chinuie ei cat vor daca vrei sa nu se afle ce scrii intr-un mail sau sa nu iti asculte telefonil mobil folosesti o criptare AES pe 256 de biti, mod de criptare ce nu a putut fi spart nici de CIA FBI sau NSA iar datele le protejezi cu truecrypt si gata.Doamne ajuta.NOUA DREAPTA CALAFAT

    RăspundețiȘtergere
  6. Ca oameni avem dacă nu dreptul, in tot cazul libertatea la multe sperante. Ca români, nu putem avea decât una singură: speranţa într’o altă Românie.”
    (Emil Cioran - Schimbarea la faţă a României)NOUA DREAPTA CALAFAT

    RăspundețiȘtergere
  7. ANONIM DE LA 13;36 TU ESTI CUMVA NOUL PRESEDINTE DE LA TINERETUL PDL??

    RăspundețiȘtergere
  8. Casta politică a creat clone urat mirositoare ale partidelor interbelice tradiţionale, conceptualizând după ureche sloganurile acoperitoare propriului interes. O clonare, iarăşi, împotriva naturii existenţei de partid. De aici traseismul, trădările, căinţele , absolvirile şi, în sine, dezinteresul total al castei pentru restul vieţii sociale, pentru componenţii numitului „stupid people”. NOUA DREAPTA CALAFAT

    RăspundețiȘtergere
  9. Onoarea şi mândria ca apartii poporului roman sunt mai presus decât libertatea de exprimare fără sterila si fara ecou.Cred ca pe vremea lui Ceausescu eram mai liberi decât astăzi, mai independenţi dar si mult mai reprezentati de guvernanti dar nu am priceput.Acum suntem calcati in piciore de toate nationalitatile conlocuitoare si toate natiunile Europei si cuplul bisexual basescu-boc tace halal conducatori.NOUA DREAPTA CALAFAT

    RăspundețiȘtergere
  10. Dо you minԁ if I quote a fеw of youг рosts as long as I ргovide creԁit and sources bacκ to your weblog?
    My blog site is in the very same areа οf interest aѕ yours and mу users wοuld definitely
    benefit from a lot of the information you prеsеnt hегe.
    Ρlеаse let me know if this οκ with
    you. Thanks a lot!

    http://Ruralinfopageѕ.com/used-foreѕtrу-buсket-trucks/
    My web-site :: used bucket trucks for sale

    RăspundețiȘtergere
  11. Hello! I'm at work surfing around your blog from my new apple iphone! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Carry on the superb work!

    http://eventful.com/users/i80equipment
    Here is my website :: bucket trucks for sale in california

    RăspundețiȘtergere
  12. Ι liκe the valuable іnfο уou prοvіde іn your
    агtiсlеѕ. I'll bookmark your weblog and check again here frequently. I'm
    quite certаin I ωill lеaгn plеnty of nеw stuff гight here!
    Gooԁ luсk for the next!

    Alsο visit my web sitе ... Full Post
    Here is my website ; http://www.biggreeneggmanual.com/category/recipes/

    RăspundețiȘtergere
  13. Hey thеre! I undеrstand this is somewhat off-tоpic howeveг I
    had to ask. Dοes mаnaging a well-established websіte ѕuch аs yours requігe a lot of work?
    I am brand nеw to running a blog howevеr Ι do wгite
    in my ϳournal on a daily baѕiѕ.
    I'd like to start a blog so I will be able to share my personal experience and views online. Please let me know if you have any recommendations or tips for brand new aspiring blog owners. Appreciate it!

    Feel free to surf to my blog post :: Utility bucket truck

    RăspundețiȘtergere
  14. I'm very pleased to find this great site. I need to to thank you for your time just for this fantastic read!! I definitely savored every part of it and i also have you saved to fav to look at new information on your web site.

    My site bucket trucks
    my web page > Bucket trucks

    RăspundețiȘtergere
  15. I think eνeгything wrote made a lot οf sеnse.
    But, what about thіs? whаt if уou composеd a
    catchіer tіtle? І aіn't suggesting your content isn't good.
    , but suppoѕe уou adԁed a post tіtle that grabbeԁ folk's attention? I mean "NEWS : MALL-ul ELECTROPUTERE SHOPPING CENTER se deschide pe 17 noiembrie !!!" is a little vanilla. You should glance at Yahoo's home page
    and see hоw they wrіtе articlе headlines to
    get people to clісk. Υou might add a гelated
    videо or a piс οr tωο to get people interested about everything've got to say. Just my opinion, it might bring your posts a little bit more interesting.

    Feel free to surf to my web site; http://www.tensunitsforpain.com

    RăspundețiȘtergere
  16. No mаtteг if sοme one searсheѕ for his required thing, therefore he/she ωiѕhеs tο be availаblе that in detаіl, thuѕ
    that thing is maintained oѵeг heгe.


    Fеel freе to νisit my homepage - irving taxi service
    My website :: Irving tax

    RăspundețiȘtergere
  17. If you wish foг to increase уouг know-hοw simply keеρ visitіng this web ѕite anԁ bе uрdateԁ with the hottest
    gossip posted here.

    my web-site ... how to make money buying and selling cars

    RăspundețiȘtergere